Wirmax tuo laatua ja luotettavuutta talotekniikkaan

Wirmaxilta saat kaikki kiinteistön lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköhuollon palvelut saman vankan katon alta. Kokeneet LVIS-asentajamme, erinomainen palvelu, nopea ja tehokas reagointi sekä reilu ja rehti asenne tekevät meistä halutun kumppanin taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Teemme vuodessa yli 11 000 huoltokeikkaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tutustu palveluihimme ja tee teknisen huollon vuosisopimus.

Vuosisopimus sujuvoittaa teknistä huoltoa

Wirmaxin teknisen huollon vuosisopimus takaa, että kiinteistön talotekniikka pysyy kunnossa joka tilanteessa. Säännöllisillä kuukausi- ja vuositarkastuksilla kiinteistön LVIS-tekniikka pidetään toimintakunnossa ja ennakoidaan paremmin tulevia korjaus- ja huoltotarpeita. Tämä parantaa kustannustehokkuutta ja helpottaa toimenpiteiden ennakointia ja budjetointia. Huoltomme palvelee myös äkillisissä ongelmatilanteissa, kuten putkirikoissa ja sähkövioissa, ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä

Digitaalisuus tekee toiminnasta tehokasta ja läpinäkyvää

Tavoitteenamme on olla modernin talotekniikan suunnannäyttäjä. Käytössämme on digitaalinen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla pystymme hallinnoimaan tehokkaasti esimerkiksi kalustoa, henkilöstöä ja aikatauluja. Taloyhtiöille tarjoamme kattavan digitaalisen dokumentaation kaikista huoltotoimenpiteistä. Näin aikataulut pysyvät hallinnassa ja toiminta on mahdollisimman läpinäkyvää.

Sähköhuollon palvelumme

Wirmaxilta saat nopeasti paikalle ammattitaitoiset sähkömiehet kaikkiin sähkötekniikan tarpeisiin, aina pistorasioiden ja valaisinten asennuksista laajempiin kiinteistö- ja huoltosaneerauksiin. Kauttamme on saatavilla myös antenni- ja tietoverkkotyöt.

Putkihuollon palvelumme

Wirmaxilla on vuosikymmenten kokemus putkiasennustöistä aina hanojen asennuksista isoihin talotekniikan hankkeisiin. Huolehdimme koko kiinteistön LVI-tekniikasta kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat myös alan suurimpien toimijoiden LVI-tuotteet ja -kalusteet. Asentajamme auttavat mielellään sopivien tuotteiden ja ratkaisujen löytämisessä sekä kalusteiden asennuksessa.

Sähköurakointia vuosikymmenten kokemuksella

Wirmax on myös rakennusliikkeiden luottokumppani. Toimimme sähköurakoitsijana taloyhtiöiden ja isojen kiinteistöjen linjasaneerauksissa – yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme ovat alan tunnetuimpia korjausrakentajia

Lähetä tarjouspyyntö

*Hyväksytyt tiedostomuodot pdf,jp,excel