Wirmax Ilmalämpöpumpun huolto.

Ilmalämpöpumpulla säästöä sähkölaskuihin

Ilmalämpöpumppu on erinomainen keino pienentää talouden sähkölaskuja, erityisesti sähkölämmitteisissä omakotitaloissa.

Ilmalämpöpumppu ei ole pelkästään kesän helteiden helpottaja, sillä ilmalämpöpumpulla voit myös lämmittää kotiasi talvella. Ilmalämpöpumppu tuo säästöä sähkölaskuihin, vuositasolla kiinteistön koosta riippuen jopa 30% sähkön kokonaiskulutuksesta. Kiinteistön koosta ja lämmitysmuodosta riippuen sekä tämän hetken sähkönhinnoilla säästö voi olla jopa 500-1500 € vuodessa.  Sähkö- ja öljylämmitteisissä kodeissa säästö on suurempi kuin kaukolämpökodeissa.

Esimerkiksi sähkölämmitteiseen omakotitaloon, johon asennettiin ilmalämpöpumppu, sähkölaskut ovat pienentyneet noin 30 %:lla vuodessa. Parhaimmillaan ilmalämpöpumpun hankinta maksaa itsensä tänä päivänä takaisin jopa vuodessa.

Huomioi tämä, kun hankit ilmalämpöpumppua

Ilmalämpöpumppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota laitteen SCOP-arvoon ja käyttötehoon. Korkea SCOP-arvo ja korkea käyttöteho yhdessä ovat kaikista tehokkain yhdistelmä.  Tärkeää on valita kotiin oikealla teholla varustettu laite. Asentajamme neuvovat mielellään juuri sinun kotiisi sopivan laitteen löytymisessä.

Hanki ilmalämpöpumppu asennettuna helposti verkkokaupastamme

Wirmaxin verkkokaupasta voit kätevästi ostaa ilmalämpöpumpun asennettuna ja voit samalla valita itse asennuskalenterista juuri sinulle sopivan vapaan ajan. Verkkokaupastamme löytyy tällä hetkellä suoraan Panasonicin, Innovan ja Hitachin malleja. Mikäli haluamasi malli ei löydy sivuiltamme, voit lähettää kyseistä mallista tarjouspyynnön. Varauksen jälkeen asentajamme on sinuun yhteydessä varausajankohdan vahvistamiseksi.

Ilmalämpöpumppujen huollot myös meiltä

Wirmax hoitaa myös ilmalämpöpumppujen huollon. Ilmalämpöpumppu on hyvä huoltaa säännöllisin väliajoin, sillä se auttaa laitetta kestämään pidempään ja ilmalämpöpumpun perusteellinen huolto auttaa pitämään sähkönkulutuksen matalana. Osan huoltotoimenpiteistä voi tehdä itse, mutta osa vaatii siihen erikoistuneen ammattilaisen apua. Hyvä esimerkki itse tehtävästä huoltotoimenpiteestä on ilmalämpöpumpun suodattimien puhdistus.

Näin huollat ilmalämpöpumpun itse