Wirmax rahoitus

Tarjoamme kuluttajille pienempiin ja suurempiin hankintoihin helppoa Wirmax Rahoitusta. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat meidän hoitaa loput.

Etsitkö rahoitusta aurinkopaneeleille ja aurinkosähkövoimaloille?

Wirmax Rahoitus on vaivaton ja järkevä valinta

Wirmax Rahoitus toimii kuin tavallinen lasku: voit maksaa hankintasi ensimmäisellä laskulla ilman ylimääräisiä kustannuksia, tai jakaa investointisi kustannukset pidemmälle ajalle. Voit päättää jokaisen kuukausierän kohdalla, maksatko ainoastaan pankin kanssa sovitun minimierän, vai jotain sen ja loppuvelan väliltä.

Toteutunut kauppa voi olla alle haetun minimiluoton (2500 €). Sopimus astuu voimaan toteutuneen kauppasumman mukaan. Esim. jos ostat ilmalämpöpumpun asennettuna hintaan 2000 €, rahoitussopimus astuu voimaan perustuen tuohon hintaan.

Joustavuus

Rahoitus ei vaadi vakuutuksia tai takaajia, ja takaisinmaksusta sovitaan joustavasti.

Kortittomuus

Et tarvitse uutta luottokorttia rahoitusta varten – Wirmax Rahoitus on kortiton rahoitustuote.

Tasaerät

Laskutamme hankintasi kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit maksaa koko luoton kerralla ilman lisäkuluja.

Kulutusluoton mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko 5 000 euron (kertaluotto) keskimääräiselle luotolle 83 kuukauden maksuajalla on 10,75 %, kun rahoituksen korko on OP-prime + 6,95 % (7,70 % 9/22) ja laskutuspalkkio 7 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 979,47 euroa ja maksuerien 85 euroa lukumäärä 83 kpl. Laskelma on tehty olettaen, että luotto nostetaan kerralla ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.