Kiinnostaako kiinteistön energiakulujen maksimaalinen vähentäminen?

Helppo vihreä siirtymä kiinteistölle yhdellä sopimuksella

Ovatko kiinteistösi kustannukset nousseet jo yli kipurajan? Haluaisitko helpon, kokonaisvaltaisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun, joka pudottaa ostoenergian määrää jopa 60-70 %?

Meillä Wirmaxilla on tarjota sellainen, Wirmax Wise!

Toteutamme energiahankkeet taloyhtiöille ja kiinteistöille avaimet käteen -palveluna suunnittelusta käyttöönottoon. Meillä on kattava osaaminen automaatioon, lämpöpumppuihin, lämmöntalteenottoon, aurinkosähköön ja sähköauton latausratkaisuihin. Näistä osista valitsemme teidän kiinteistöönne oikeat osat ja pääset nauttimaan parhaista mahdollisista säästöistä. Tuotot ja säästöt näkyvät helposti yhdestä paikasta.

Toteutamme kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja taloyhtiöille ja liikekiinteistöille Uudellamaalla.

Kiinteistöjen haasteet energiatehokkuudessa.

Kiinteistöjen haasteet Suomessa juuri nyt

Suomessa on valtava määrä kiinteistöjä, jotka painivat seuraavien ongelmien kanssa:

Kiinteistöjen sähkö- ja lämmityskustannukset kasvavat. Kiinteistöt eivät ole nykyisellään energiatehokkaita, mikä nostaa sähkö- ja lämmityskustannuksia. Lisäksi energian hinnat ovat nousseet, eikä muutosta ole näkyvissä, sillä pitkällä aikavälillä energian hinta nousee tilastollisesti 2 % vuosittain.

Kiinteistöjen käyttöolosuhteet heikkenevät. Luonnollisesti kiinteistöt “rapistuvat”. Kiinteistöjen käytössä oleva tekniikka on vanhentunut ja se vaikuttaa moneen asiaan, esimerkiksi ihan asumisviihtyvyyteen sekä tietenkin kukkaroon.

Kiinteistö menettää arvoaan markkinoilla. Edellä mainitut asiat johtavat siihen, että kiinteistö ei ole enää niin arvokas tai houkutteleva asuntomarkkinoilla.

Älä ratkaise kiinteistön energiatehokkuuden ongelmaa näin

Jotta kiinteistöstä saadaan energiatehokas ja kustannustehokas, tarvitaan kiinteistössä useiden teknisten järjestelmien käyttöönottoa.

Ongelmallista on kuitenkin se, että näiden ratkaisujen hankinta, ylläpito ja huolto on usein hankittava useista eri paikoista ja järjestelmän kaikkien osien toiminnasta ei ole aina ajantasaista tietoa asiakkaan käytössä.

Yksittäisinä palasina hankittu järjestelmä vaatii paljon taloteknistä osaamista ja laajempia ulkopuolisia palveluita. Irrallisina palasina tehty energiaremontti voi pahimmillaan tuhota aikomuksen tuoda taloyhtiön tekniikka nykypäivään ja maksaa enemmän.

Siksi kiinteistössä päättäjien pitäisi katsoa tulevaisuuteen ja järjestelmän käyttöön pitkällä aikavälillä.

Wirmax Wise on kiinteistölle ylivoimaisesti paras ratkaisu vihreään siirtymään

Wirmax Wise tarjoaa kaikki ratkaisut vihreään siirtymään yhdellä ainoalla sopimuksella ja toteutamme energiahankkeet avaimet käteen -palveluna suunnittelusta käyttöönottoon. Lähtökohtamme on aina, että vastike ei missään tilanteessa nouse.

Meiltä saat koko paketin: sähköauton latauksen, aurinkosähkön, lämpöpumput, lämmöntalteenoton, maalämmön, automaation, optimoinnin ja etävalvonnan. Meillä on näihin kaikkiin osa-alueisiin kattava osaaminen.

Useiden tekniikoiden yhdistelmä on hyvä olla jatkuvassa valvonnassa. Huolehdimme järjestelmän toiminnasta rakentamisen jälkeen 24/7.

Olemme kehittäneet käyttöliittymän, josta näet koko kiinteistön kulutuksen ja tuoton yhdestä näkymästä. Siitä voit seurata energiajärjestelmän toimintaa livenä ja etävalvonta huomauttaa heti automaattisesti, mikäli järjestelmässä on toimintahäiriö. Näin ongelma saadaan ratkaistua nopeasti, eikä turhia kustannuksia ehdi syntyä.

Wirmax Wise energiaratkaisu rakennetaan aina niin, että mahdolliset ongelmatilanteet huomataan nopeasti ja laitteisto saadaan taas nopeasti tuottamaan paras mahdollinen tulos taloudellisesti.

Kiinnostuitko?

Mitä Wirmax Wise sisältää?

Maalämpö

Maalämpö on uusiutuva ja vähäpäästöinen energiamuoto, joka hyödyntää maaperän sisältämän lämpöenergian. Maalämmön suosio perustuu sen pieniin käyttökustannuksiin ja järjestelmän luotettavuuteen.

Lämpöpumput ja LTO

Lämpöpumppu- ja lämmöntalteenottoratkaisuilla vähennät ostoenergian määrää jopa yli 40 % hyödyntämällä ulkoilman sekä poistoilman sisältämää lämpöenergiaa.

Automaatio ja etävalvonta

Automaatiojärjestelmät mahdollistavat talotekniikan tarpeenmukaisen käytön; energian hallinnan, lämpötilojen optimoinnin, etävalvonnan ja poikkeamiin reagoinnin.

Aurinkosähkö

Aurinkovoima on päästötön energian lähde, joka vähentää riippuvuutta ulkopuolisista energialähteistä. Luotettava, taloudellinen ja pitkäikäinen tapa tuottaa energiaa.

Sähköauton lataus

Sähköauton latausjärjestelmä on edullista toteuttaa energiaremontin yhteydessä, jolloin esim. aurinkoenergia on hyödynnettävissä sähköauton latauksessa.

Valaistus

Päivittämällä vanhan valaistuksen led-valaistukseen saavutetaan merkittävää energiasäästöä sähkölaskuun. Tyypillisesti investoinnin takaisinmaksuaika on noin 1-3 vuotta.

Miksi energiaremontti Wirmax Wiselta?

 • Helppous. Kaikki yhdellä sopimuksella yhdeltä toimittajalta. Tämä on uniikkia.
 • Kustannustehokas. Ei pitkiä aliurakointiketjuja, ei ketjutettua katetta.
 • Kohoavat energiakustannukset kuriin. Wirmax Wisen energiahankkeella pudotetaan ostoenergian määrää jopa 60-70 %.
 • Kiinteistö uuteen loistoon. Kiinteistöstä ympäristöystävällisempi, parantunut asumisviihtyvyys ja pienemmät huoltokustannukset.
 • Toimiva tekniikka säästää rahaa ja vähentää päästöjä.
 • Jatkuva kumppani ylläpitoon ja etävalvontaan yli 300 kiinteistön kokemuksella.
 • Yli 20 vuoden kokemus lämpö-, vesi- ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- ja turvapalveluiden toimittajana. Meillä on kokonaisymmärrys kaikesta. Mm. kannattaako aurinkoenergialla lämmittää käyttövettä vai puskea se verkkoon.
Energiaremontti vihreään siirtymään Wirmax Wiselta helposti.

Lataa opas – taloyhtiön energiaremontti!

Pohditteko energiaremonttia taloyhtiöönne? Tämän oppaan avulla pyrimme selkeyttämään taloyhtiön energiaremontin prosessia. Opas on tarkoitettu erityisesti taloyhtiön isännöitsijöille, hallituksen jäsenille ja asukkaille energiaremontin tueksi.

Opas sisältää:

 • Energiaremontin valmistelu
 • Energiansäästöratkaisujen kartoittaminen
 • Tekniset vaatimukset ja tuet
 • Urakoitsijan valinta ja tarjousten vertailu
 • Urakan toteutus ja seuranta
 • Syntyvän säästön seuranta
 • Energiaremontti nostaa kiinteistön arvoa
 • Hyödyllisiä linkkejä energiaremonttia suunnittelevalle
Ostajan opas

Valitse alan parhaat ratkaisut – valitse Wirmax Wise!

Kustannukset nousevat sitä vauhtia, että taloyhtiöiden on pakko toteuttaa vihreä siirtymä. Älä pilko pakettia ja ota riskiä, vaan toteuta vihreä siirtymä yhdellä sopimuksella, aloita säästäminen heti!

aurinkosähkö

lämpöpumppu- ja lto-ratkaisut

Sähköauton lataus

Automaatio ja etävalvonta

Energiaremontin hinta – mitä kiinteistön vihreä siirtymä maksaa?

Kiinteistön energiaremontin hinta riippuu tietysti remontin laajuudesta.

Investoinnit maksavat itsensä takaisin 5-10 vuoden haarukassa. Sen jälkeen pelkkää säästöä. Useimmissa tapauksissa hoitovastike laskee enemmän kuin rahoitusvastike nousee hankkeen takia.

Haluatko tietää enemmän hinnoista? Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää!

Miten energiaremontin tilaus ja asennus etenevät?

Pyydä meiltä maksuton kartoitus!

Se ei sido vielä mihinkään, mutta saatte kilpailukykyisen ja juuri teille räätälöidyn tarjouksen. Ja pian vihreä siirtymä on todellisuutta teidänkin kiinteistössä!

Ajankohtaisia Artikkeleita

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Onko kysyttävää tai haluatko tilata kartoituksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tai lähetä sähköpostia wise@wirmax.fi tai soita meille:

Antti Nevala

Myyntijohtaja
+358 50 430 1522

Jukka Kärkkäinen

Energia-asiantuntija, insinööri
+358 44 489 0001

Tarjouspyyntölomake – Wise