Kaukolämpökeskus asennus taloyhtiöön.
Text Link

Kaukolämpökeskus taloyhtiöön

Kaukolämpökeskus taloyhtiöön hankintalistalla?

Kaukolämpö on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, joka tuo luotettavasti ja huolettomasti lämpöä kotitalouksille, taloyhtiöille ja teollisuuskohteille.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Kaukolämpökeskus taloyhtiöön – Kannattako se?
 • Kaukolämpökeskus taloyhtiöön – Milloin se on aika uusia?
 • Kaukolämpökeskus taloyhtiöön hinta – Paljonko se maksaa?
 • Kaukolämpökeskuksen uusimiset ja huollot Wirmaxilta
kaukolämpö

Kaukolämpökeskus taloyhtiöön – Kannattaako se?

Kaukolämmön tuotanto kaukolämpökeskuksessa on huomattavasti energiatehokkaampaa verrattuna yksittäisiin lämmitysratkaisuihin. Lisäksi kaukolämpökeskukset tarjoavat kestävämmän vaihtoehdon lämmitykselle, erityisesti kun ne käyttävät uusiutuvia energialähteitä tai hyödyntävät jätelämpöä.

Omavarainen kaukolämpökeskus antaa taloyhtiöille mahdollisuuden vähentää riippuvuuttaan ulkoisista energiantoimittajista, tarjoten suuremman turvallisuuden ja ennustettavuuden lämmityskustannuksiin. Lisäksi, oman lämmitysjärjestelmän hallinnointi mahdollistaa nopeat päätökset ja toimenpiteet mahdollisissa häiriötilanteissa, parantaen lämmitysjärjestelmän luotettavuutta.

Oman kaukolämpökeskuksen avulla taloyhtiösi voi siirtyä käyttämään uusiutuvia energialähteitä, kuten biokaasua tai aurinkoenergiaa, mikä vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja alentaa hiilidioksidipäästöjä. Tämä ei ainoastaan edistä kestävää kehitystä vaan myös nostaa kiinteistön sekä asuntojen markkina-arvoa.

Vaikka alkuinvestointi omaan kaukolämpökeskukseen on merkittävä, se voi tarjota taloyhtiöille säästöjä lämmityskustannuksissa. Lisäksi omavarainen energiantuotanto antaa mahdollisuuden hyödyntää mahdolliset ylijäämäenergiat, joita voidaan myydä takaisin verkkoon.

Kaukolämpökeskus omakotitaloon.

Kaukolämpökeskus taloyhtiöön – Milloin on aika uusia?

Kaukolämpökeskuksen uusimistarve riippuu useista tekijöistä, kuten laitteiston iästä, käytön intensiteetistä ja ylläpidon laadusta. Yleisesti ottaen kaukolämpökeskuksen suositellaan vaihtavan noin 20–25 vuoden välein. Tämä aikaväli tarjoaa hyvän suuntaa-antavan keston, jonka jälkeen laitteiston tehokkuus saattaa alkaa heiketä ja ylläpitokustannukset kasvaa.

On tärkeää tarkkailla merkkejä, jotka viittaavat siihen, että kaukolämpökeskus saattaa tarvita uusimista ennen suositeltua aikaväliä:

 • Tehokkuuden lasku: Laitteiston vanhetessa sen tehokkuus saattaa heikentyä, mikä näkyy suoraan kasvavina lämmityskustannuksina.
 • Toistuvat huollot ja korjaukset: Jos kaukolämpökeskus vaatii toistuvasti huoltoa tai korjauksia, voi olla taloudellisesti järkevämpää uusia koko järjestelmä.
 • Osien saatavuusongelmat: Vanhempien laitteistojen varaosat voivat olla vaikeasti saatavilla tai niiden hinnat voivat nousta, mikä tekee korjauksista kalliita ja hankalia.
 • Energiatehokkuusnormien muutokset: Nykyaikaiset kaukolämpökeskukset ovat usein energiatehokkaampia ja saattavat täyttää uudet, tiukemmat ympäristövaatimukset.
Hybridi-lämmitys: kaukolämpö ja ilma-vesilämpöpumppu.

Kaukolämpökeskus taloyhtiöön hinta – PALJONKO SE MAKSAA?

Kaukolämpökeskuksen asennuksen kokonaiskustannukset voivat vaihdella useiden tekijöiden mukaan, kuten asennettavan laitteiston tyypistä, talon koosta ja lämmitysjärjestelmän vaatimuksista.

Me Wirmaxilla tarjoaa kaukolämpökeskuksen asennuksen taloyhtiöihin alkaen 8000€ (sisältäen alv). Asennamme kaukolämpökeskuksen taloyhtiöösi avaimet käteen -periaatteella, sekä huolehdimme jatkossa sen säännöllisestä huollosta.

Opastamme käyttöönotossa, ja huolehdimme siitä, että sinun ei tarvitse murehtia mistään! Asennustöille ja tarvikkeille annamme aina 2 vuoden takuun, ja kaukolämpösiirtimille 5 vuoden valmistajan takuun kotimaan kaukolämpökäytössä.

Lue lisää kaukolämpökeskuksen asentamisesta taloyhtiöön >>

Kaukolämpökeskuksen hankinta taloyhtiöön on merkittävä investointi, mutta sen tuoma mukavuus, energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys tarjoavat pitkäaikaista säästöä ja mielenrauhaa. Hinta-laatusuhde, huoltovapaus ja toimitusvarmuus tekevät kaukolämmöstä houkuttelevan vaihtoehdon monille kotitalouksille, ja

Wirmax-rahoituksen avulla voit maksaa myös osissa.

kaukolämpökeskuksen uusimiset ja huollot wirmaxilta

Jos kaukolämpökeskuksen uusiminen tai huolto on ajankohtaista, olet oikeassa paikassa!

Jos kaukolämpökeskuksen uusiminen omakotitaloosi on ajankohtaista, olet oikeassa paikassa! Me Wirmaxilla asennamme kaukolämpökeskuksen kotiisi tai taloyhtiöösi avaimet käteen -periaatteella, kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla.
Lue lisää täältä >>

Hintaamme sisältyy koko kaukolämpökeskuksen tekniikan uusiminen:

 • urakoitsijakuvien hyväksyttäminen energialaitoksella
 • laitteen mitoitus ja vastuu sen riittävyydestä
 • kaukolämmön urakoitsijasuunnitelmien tekeminen
 • vanhan laitteen purku, pois vienti ja jätemaksu
 • uuden lämmönjakolaitteen asennus ja putkityöt eristyksineen
 • sähkötyöt ja sähkötarvikkeet
 • säätölaitteiden viritys
 • kytkentäkaavio lämmönjakohuoneen seinälle
 • paisunta-astia
 • lämmönmyyjän tarkastukset
 • käyttönopastus, loppukatselmus ja luovutusmateriaalit

Lisäksi Wirmax Wise.palvelumme tarjoaa kaikki ratkaisut vihreään siirtymään yhdellä ainoalla sopimuksella. Lähtökohtamme on aina, että vastike ei missään tilanteessa nouse.

Lisäksi tarjoamme monipuoliset kiinteistöjen LVI-työt vankalla kokemuksella ja nopeasti Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

Tarjouspyyntölomake – Wise