Haluatko pienentää pörssisähkön sähkölaskua?

Pörssisähkön ohjaus Sähkösammon avulla

Tiesitkö, että voit pienentää pörssisähkön keskimääräistä ostohintaa jopa 45 %?

Wirmaxin Sähkösampo optimoi sähkönkulutuksesi niille tunneille, kun pörssisähkö on halpaa. Sähkösammon laitteisto ja ohjelmisto huolehtii optimoinnista ja sinä voit keskittyä ihan muihin asioihin.

Meiltä Sähkösammot avaimet käteen -toteutuksella Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Pörssisähkön ongelma: käyttö keskittyy kalliisiin tunteihin

Vihreä siirtymä ja irtautuminen fossiilisista polttoaineista kasvattaa sähkön hintavaihteluja, ja tilanne näyttää säilyvän tällaisena vielä monta vuotta. Sähkön suuren hintavaihtelun vuoksi kiinteähintaiset sähkösopimukset on hinnoiteltu kalliiksi. Pörssisähkö taas altistaa kalliiden tuntien armoille, joita on vaikea välttää ilman jatkuvaa seurantaa.

Kiinteähintaisella sähkösopimuksella ostat sähkösi kymmeniä prosentteja kalliimmalla kuin pörssisähkön keskiarvo olisi. Pörssisähkön piirissä taas suurinta osaa kulutuksesta, kuten talon lämmitys, viilennys ja käyttöveden lämmitys, on vaikeaa kohdistaa halvoille tunneille. Lopputuloksena on valtava hukattu säästöpotentiaali, joka on sitä suurempi, mitä isompi sähkön kulutus sinulla on.

Pörssisähkön ohjaus Sähkösammon avulla pienentää sähkölaskua

Sähkösampo optimoi kiinteistön lämmityksen, käyttöveden, viilennyksen ja sähköauton latauksen niille tunneille, kun se on kaikkein halvinta huomioiden pörssisähkön hinnan, asunnon kyvyn varastoida lämpöä ja mahdollisen aurinkovoimalan tuotannon ja sääennusteen.

Sähkösammon avulla pienennät sähkön keskimääräistä ostohintaa noin 45 % ostamalla suurimman osan talosi sähköntarpeesta, kun se on halpaa, välttäen kalleimmat tunnit. Asennettava laitteisto ja ohjelmisto huolehtii optimoinnista ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään, huolehtien mukavuudesta ja mm. sisälämpötilan vakaudesta.

Älykkäällä sähkön kulutuksella voit elää huoletta elämääsi, mutta ostaa jopa 80 % sähköstäsi, kun se on kaikkein halvinta.

Sähköasennukset tehokkaasti ja kustannustehokkaasti Wirmaxilta.

Aloita säästäminen välittömästi, varaa ilmainen kartoitus!

Mikä on Sähkösampo?

Sähkösampo on sähkökeskukseen asennettavan laitteiston ja ohjelmiston yhdistelmä. Sähkösammossa on markkinoiden kattavin sähkön optimointi eri tilanteissa ja siinä on kiinnitetty erityistä huomiota laitteistojen toimivuuteen ongelmatilanteissa ja rajatapauksissa.

Sähkösampo on yhteensopiva sähkölämmityksen, lämminvesivaraajan sekä useimpien lämpöpumppujen kanssa.

Tilaa pörssisähkön optimointilaitteisto Sähkösampo Wirmaxilta, luotettavalta toimijalta yli 16 vuoden kokemuksella, ja aloita säästäminen sähkölaskussa heti!

Miksi pörssisähkön ohjaus -laitteisto Wirmaxilta?

  • Maksuton kartoitus – Meiltä saat ilmaisen kartoituksen, joka ei sido vielä mihinkään. Kartoituksen avulla saat käsityksen, paljonko voit säästää Sähkösammon avulla, mitä asennus maksaa ja mikä on sen takaisinmaksuaika.
  • Nopea asennus – Mitä nopeammin Sähkösampo asennetaan, sitä nopeammin säästöt alkavat kertyä. Meiltä voit saada asennuksen jopa kahden viikon sisällä tilauksesta.
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä – Sähkösammossa on markkinoiden helppokäyttöisin ja visuaalisesti selkeä käyttöliittymä.
  • Toimintavarma – Sähkösammon laitteisto ei mene vikatilaan ja palauttaa järjestelmän toimimaan esimerkiksi sähkökatkon tai nettikatkon aikana.
  • Perusteellinen ja kattava sähkön kulutuksen optimointi – Meidän Sähkösampo-laitteistossa on markkinoiden kattavin sähkön optimointi.
  • Kokenut ja luotettava toimija – Wirmaxilla on yli 16 vuoden kokemus ja historia. Emme katoa mihinkään, teemme työt laadukkaasti ja takuut pitävät.

“Jos voisit ostaa sähköä 45 % halvemmalla mukavuudesta tinkimättä, tekisitkö sen?

Matiaksella on Sähkösampo. Sen avulla Matiaksen koti kuluttaa sähköä mm. lämmitykseen ja käyttöveteen silloin, kun se on kaikkein halvinta ja minimoi käyttöä, kun se on kalleinta. Lopputuloksena Matias osti sähkönsä lokakuussa noin 45 % halvemmalla kuin se, jolla ei ole Sähkösampoa. 

Konkreettisesti tämä tarkoittaa noin 350-500 € vuodessa säästöä jokaista 10 000 kWh kulutusta kohden, mitä kodissa on. Omakotitaloissa, missä on hieman korkeampi kulutus, tämä tarkoittaa äärimmäisen nopeaa takaisinmaksuaikaa. Kuvittele, miten paljon säästöä tämä voi tuoda myös AS OY -kohteissa. Takaisinmaksuaikaa saatetaan mitata kuukausissa.

Matias säästää mukavuudesta tinkimättä. Ole kuin Matias.”

mitä pörssisähkön ohjaus -laitteisto maksaa?

Pörssisähkön ohjaus -laitteiston hinta vaihtelee välillä 2 500-3 200 € (sis. ALV) riippuen asennettavista moduuleista. Tästä kokonaisuudesta voi saada vielä noin 800-1 000 euroa kotitalousvähennystä. Järjestelmän takaisinmaksuaika on yleensä 1,5-4 vuotta.

Haluatko tietää Sähkösammon tarkan hinnan ja takaisinmaksuajan sinun kodissasi? Ota yhteyttä ja varaa maksuton kartoitus jo tänään!

Näin hankit oman sähkösammon meiltä

Mikä Wirmax?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – Pörssisähkön ohjaus

Pörssisähkön ohjaus tarkoittaa laitteistoa ja/tai ohjelmistoa, jonka avulla ohjaat kulutustasi sähkön hinnan mukaan.

Yleisimmät kohteet ovat mm. lämmitys, käyttövesi, viilennys ja sähköauton lataus, mutta kartoituksen yhteydessä selvitetään myös muut helposti optimoitavat energiasyöpöt (kuten palju tms.).

Kyllä voi. Yleensä lämminvesivaraajaan riittää muutama lämmitystunti päivässä, joten ohjauksella saa lähes aina lämmityksen halvoilla tunneilla.

Kyllä voi. Sähkösammon avulla mittaamme myös aurinkovoimalan tuotantoa ja ylituotantoa, ja kohdistamme kulutusta omaan tuotantoon. Hyödynnämme jopa sääennustetta arvioidessa tulevia ajanjaksoja, milloin tuotantoa voi hyödyntää.

Säästön määrä riippuu paljolti siitä, mitä kaikkea ohjataan. Sähkösammolla voi tyypillisesti kohdistaa 70-80 % talon kulutuksesta älykkäämmän ohjauksen piiriin, jonka avulla voi karkeasti puolittaa ostetun sähkön hinnan. Talon kulutuksesta riippuen tämä voi tarkoittaa 400-1 500 € vuodessa.

Olemme huomioineet ratkaisussa myös tilanteet, missä nettiyhteys menee poikki. Mutta pidemmällä aikavälillä pörssisähkön ohjausta voi tehdä vain nettiyhteyden avulla. Laitteisto toimii kuitenkin myös ilman nettiä.

Kodin laitteet eivät toimi sähkökatkon aikana, mutta laitteistolle on rakennettu sähkökatkon suoja laitteiden pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden varmistamiseksi.

Pieni vaihteluväli mahdollistaa suuremman säästön, mutta Sähkösampoon sisältyy lämpötila-antureita, joiden avulla varmistamme, että lämpötila pysyy aina miellyttävällä tasolla olosuhteista riippumatta.

Älä maksa turhasta, aloita säästäminen pörssisähkön hinnasta välittömästi!

Säästät noin 350-500 € jokaista 10 000 kWh vuosikulutusta kohden. Takaisinmaksuaika järjestelmällä on noin 1,5-4 vuotta. Hanki toimintavarma laitteisto luotettavalta toimittajalta jo tänään!

Ajankohtaisia Artikkeleita

Pyydä tarjous pörssisähkön ohjauksesta

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Wirmax Solar.

Pasi Savola

Myynti
+358 50 350 9639
pasi.savola@wirmax.fi

Tarjouspyyntölomake – Pörssisähkö