Wirmax Rekrytointi

Wirmax kasvaa vauhdilla ja haemme jatkuvasti uusia osaajia talotekniikan monialaiseen tiimiimme, joka kostuu sähkö-, LVI-, automaatio- ja turva-alan työntekijöistä. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa.

Huikeat työsuhde-edut

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön elämäntilanteesi huomioiden. Työntekijöiden hyvinvointi ja motivaatio ovat kaiken tekemisemme pohja. Tarjoamme työntekijöillemme ergonomiset työskentelyvälineet sekä asianmukaisen perehdytyksen. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistaan työn ohella. Monialainen tarjontamme mahdollistaa myös oppisopimuskoulutukset, jotka voimme tarjota työntekijälle yrityksemme sisällä. Haluamme tukea ja kannustaa työntekijöitämme kehittämään osaamistaan.

Hae mukaan huippuporukkaan, jossa viihdyt ja työllä on merkitys!

Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia etuuksia liittyen liikuntaan ja hyvinvointiin sekä vapaa-aikana harrastamiseen. Pidämme yllä tiimihenkeä järjestämällä virkistystapahtumia säännöllisesti. Olemme työnantaja, jota on helppo lähestyä.

Tule meille töihin

Hae mukaan huippuporukkaan, jossa viihdyt ja työllä on merkitys! Jätä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella.

Rekry