Referenssit

Wirmax on toiminut LVI- ja sähköurakoitsijana useissa kohteissa Helsingissä ja Uudellamaalla. Kurkkaa referenssimme ja kysy niistä tarvittaessa lisää.

Referenssejä somessa

@wirmaxtalotekniikka

Asennamme enenevissä määrin sähköauton latausasemia. Teemme päivittäin sähköauton latausasemien kartoituksia ja latausasemien asennusprojektit ovat yhä kysytympiä. 

Muun muassa Timo Wirmaxilta työskentelee latausasemien parissa päivittäin. Tässä kuvassa vedetään syöttökaapeleita maan alle. 

Mikäli pohdit sähköauton latausasemaa, voit tilata meiltä kartoituksen. Niklas Holmström Wirmaxilta vastaa sähköauton latausasemien kartoituksesta. 

www.wirmax.fi/palvelut/sahkoauton-latausasema-omakotitaloon/

#wirmax #talotekniikka #sähköautonlataus #sähköautonlatauspiste #sähköautonlatausasema #sähköautonlataaminenkotona #sähköauto #referenssi
Wirmax ei ainoastaan asenna ilmalämpöpumppuja, vaan palveluihimme kuuluu myös pumpun huolto. Tässä kuvassa huolletaan ilmalämpöpumpun ulkoyksikköä. Voit varata huollon Wirmaxin nettisivuilta. 

https://wirmax.fi/palvelut/ilmalampopumpun-huolto/

Mikäli pumppu vielä puuttuu ja kaipaat sellaista asennettuna, voit vastaavasti varata asennusajan verkkosivuillamme. Aikoja on vielä hyvin esim. ensi viikolle jäljellä 😎👍🏼

#wirmax #talotekniikka #ilmalämpöpumppu #ulkoyksikkö #referenssi