Haluatko pienentää sähkölaskua nopeasti?

Aurinkopaneelit asennettuna – jopa 2 viikossa

Olisiko aika pienentää sähkölaskua tuntuvasti, jopa 20-35 % nykyisestä? Haluatko ottaa harppauksen ympäristöystävällisempään ja omavaraisempaan suuntaan sähköntuotannossa?

Wirmax Solarilta saat laadukkaista ja tehokkaista aurinkopaneeleista koostuvan aurinkovoimalan avaimet käteen -periaatteella toimitettuna sekä juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä – jopa 2 viikossa.

Toimitamme aurinkovoimaloita Uudellemaalle, Kanta-Hämeeseen, Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen.

Aurinkosähköjärjestelmä kotiin.

Miksi aurinkopaneelit kannattaa juuri nyt?

Sähkön hintakehitys

Sähkön hinnat ovat lyhyessä ajassa jopa 3-5 kertaistuneet ja pitkällä aikavälillä energian hinta nousee tilastollisesti 2 % vuosittain. Omilla aurinkopaneeleilla voit pienentää sähkölaskua jopa 20-35 %.

Kestävät materiaalit

Materiaalit ovat huoltovapaita ja kestäviä. Paneeleissa on 25 vuoden tehontuottotakuu. Voimalan elinkaareksi arvioidaan 30-50 vuotta. Näillä saat omavaraista sähköntuotantoa pitkäksi aikaa.

Ekologisuus

Aurinkovoimalat ovat helppo ja taloudellinen tapa vähentää päästöjä uusiutuvalla aurinkosähköllä. Tässä ratkaisussa yhdistyvät järki ja arvot. Ja luonto kiittää.

Miksi aurinkopaneelit Wirmax Solarilta?

Teemme aurinkopaneelien asennuksen satojen kohteiden kokemuksella.
Jokainen koti ja katto on uniikki – saat parhaan ratkaisun huomioiden tuottavuuden, ulkonäön ja takaisinmaksuajan.
Saat läpinäkyvän ja kilpailukykyisen tarjouksen juuri sinun kiinteistöösi räätälöitynä.
Käytämme vain parhaan laatuluokituksen tuotteita, joilla on hyvät ja uskottavat takuut.
Saat useita vuosikymmeniä kestävän ratkaisun toimittajalta, joka on pitämässä siitä huolta vielä useiden vuosienkin päästä.
Nopeiden prosessien vuoksi voit saada järjestelmän asennettuna jo 2-4 viikossa.

Laske aurinkopaneelien hinta

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille ja muihin kiinteistöihin – Elämäsi investointi!

Mietityttääkö sähkön hintojen tulevaisuus? Haaveiletko omavaraisuuden kasvattamisesta sähköntuotannossa? Haluatko tehdä ekologisia ja kestäviä valintoja elämässäsi?

Silloin Wirmax Solarin aurinkopaneelit ovat valintasi!

Investoiminen omiin aurinkopaneeleihin juuri nyt on mahdollisesti elämäsi paras investointi, sillä sähkön hinnat ovat nousseet ja tulevat nousemaan jatkossakin. Syitä tähän ovat mm. irtautuminen idän fossiilisista energianlähteistä, investoiminen uusiutuvaan energiaan ja sähkönkulutuksen lisääntyminen.

Hanki aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille tai muuhun kiinteistöön ja pienennä sähkölaskuasi jopa 20-35 %. Nykyisillä sähkön hinnoilla hankkimiesi aurinkopaneeleiden takaisinmaksuaika on vain 6-8,5 vuotta. Ja ne jopa rahoittavat itse itsensä.

Aurinkosähkö antaa maltillisillakin laskelmilla paremman tuoton sijoitetulle pääomalle kuin pörssi. Ja tuotto on vieläpä verovapaata suoraa säästöä omassa sähkölaskussa. Omat aurinkopaneelit myös kasvattavat kiinteistösi arvoa samalla, kun itse nautit pienemmistä sähkölaskuista ja luonto kiittää!

Tee elämäsi paras päätös ja valitse Wirmax Solarin aurinkovoimala!

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä Uudellemaalle, Kanta-Hämeeseen, Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen.

Ole yhteydessä meihin, niin saat kuulla lisää aurinkosähköratkaisustamme.

Aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille, kiinteistöihin.

Aurinkopaneelien hinta – Mitä se maksaa?

Aurinkopaneelien hinta vaihtelee aurinkovoimalan koon mukaan. Voit säästää hankkimalla isomman aurinkovoimalan, joka samalla parantaa myös takaisinmaksuaikaa.

Katso, minkä kokoisen aurinkovoimalan tarvitset ja kysy hinta aurinkopaneeleille aurinkopaneelilaskuristamme.

Kustannusten osalta juuri nyt on paras hetki hankkia aurinkopaneelit, sillä materiaalien hinnat ovat tulleet pitkään alas saavuttaen lakipisteen samalla, kun sähkön hinta on noussut pysyvästi korkeammalle tasolle.

Meiltä saat aurinkopaneelit katollesi 6 kuukauden kuluttomalla ja korottomalla sopimuksella. Katso lisää Wirmax Solar Rahoitus >>

Hanki tehokas ja tuottava aurinkosähköjärjestelmä ja ala elämään auringon laskuun heti!

Näin aurinkopaneelien tilaus ja asennus etenevät

1

YHTEYDENOTTO

Ota yhteys meihin. Voit joko jättää yhteydenottopyynnön, soittaa tai lähettää sähköpostia, niin sovimme suunnittelukäynnin kohteeseen.
2

Kohteeseen tutustuminen ja parhaan ratkaisun etsiminen

Kohteessa mittaamme katon, tarkastamme ilmansuunnat ja ympäristön varjostuksen sekä käymme läpi johdotusreitit. Etsimme parhaan ratkaisun juuri sinulle.
3

Tarjouksen antaminen ja hyväksyminen

Saat kilpailukykyisen tarjouksen, jossa on huomioitu juuri sinun kattosi, vuosikulutuksesi ja ympäristösi asettamat ehdot. Pyrimme etsimään ratkaisun, joka antaa parhaan mahdollisen takaisinmaksuajan.
4

Asennusaikataulun sopiminen

Asennusaikataulu sovitaan etukäteen sinulle sopivaan ajankohtaan, yleensä 2-4 viikon sisällä tilauksesta.
5

Työmaan valmistuminen sovittuna ajankohtana

Asennus toteutetaan kokemuksella ja ammattitaidolla sovitulla tavalla ja sovittuna ajankohtana. Asennus vie tyypillisesti 1-2 päivää. Asennuksen päätteeksi asentajat siivoavat aina jälkensä sekä tekevät ilmoituksen verkkoyhtiöön.
6

LASKU JA OSTOSOPIMUS

Saat asennuksen jälkeen laskun Wirmax Solarilta. Jäljelle jää enää pienvoimalan ostosopimuksen tekeminen sähköyhtiösi kanssa, jotta saat pörssihinnan korvaukseksi tuottamastasi sähköstä, jota et itse kuluta. Tämän voi hoitaa sähköpostitse tai soittamalla ja se vie vain hetken.

Mikä Wirmax?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – aurinkopaneelit

Pyydä meiltä maksuton kartoitus!

Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta saat kilpailukykyisen ja juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen. Ja pian sinullakin voi olla oma aurinkovoimala!

Ajankohtaista

artikkeleita

Aurinkosähköjärjestelmä kotiin.

Paras aurinkopaneeli 2024

2.5.2024

Aurinkopaneelien valmistajia on valtavat määrät, ja jokaisella valmistajalla on markkinoilla...

Aurinkopaneelit Uudellemaalle, Kanta-Hämeeseen ja Keski-Suomeen.

Aurinkovoimalan mitoitus taloyhtiöön

18.10.2023

Aurinkovoimalan mitoitus taloyhtiöön riippuu siitä, halutaanko voimala mitoittaa vain kiinteistön kulutukseen vai myös asukkaiden kulutukseen energiayhteisön avulla. 

Aurinkopaneelit taloyhtiöön.

Aurinkopaneelit taloyhtiöön – Lue parhaat vinkit

18.10.2023

Aurinkopaneelit taloyhtiöön harkinnassa? 

Aurinkovoimalat ovat erittäin kannattava keino pienentää yhtiön ja asukkaiden sähkölaskuja myös taloyhtiöissä. ...

Kysy lisää tai Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Laske aurinkovoimalan hinta laskurilla tai ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake - Solar