Automaatiourakointi

Urakoimme automaatiojärjestelmät maanlaajuisesti. Käytämme alan uusinta tekniikkaa ja henkilöstömme on asiantuntevaa ja asiakaspalvelulähtöistä. Palvelumme voi olla koko projekti suunnitteluineen, toimituksineen ja asennuksineen tai osia siitä. Meiltä saat korkealaatuiset kokonaistoimitukset luotettavasti ja vaivattomasti.
Toimialueet
Koko Suomi
Asennuskohteet
Kiinteistöt laaja-alaisesti
Kysy lisää asiantuntijaltamme. Soita numeroon 02 0730 9200

”Erittäin hyvä palvelu ja nopea toimitus!”

Tyytyväinen asiakas

Automaatioasennukset toteutetaan yhteistyössä Wirmaxin tytäryhtiö Gane Oy:n kanssa.

Rakennusautomaatiolla tarkoitetaan rakennusten lämmitys-, valvonta-, hälytys- ja ilmanvaihtojärjestelmien ohjaamista automaattisesti. Rakennusautomaatio on osa kiinteistöautomaatiota. Useimmiten rakennusautomaatiojärjestelmissä pyritään yhdistämään nämä kaikki toimenpiteet yhdeksi helposti hallittavaksi järjestelmäksi. Rakennusautomaatiolla pyritään lisäämään kohteen viihtyvyyttä ja turvallisuutta sekä vähentämään rakennuksen energiankulutusta. Laitteiden yhdistäminen on usein toteutettu väylätekniikalla, jolloin ne saadaan toimimaan yhtenäisesti ja älykkäästi

Toimitamme mm. seuraavia järjestelmiä: Ouman, Fidelix ja Schneider.

Pyydä tarjous automaatiourakoinnista

Pyydä tarjous
Kysy lisää asiantuntijaltamme. Soita numeroon 02 0730 9200

Ota

yhteyttä

Heräsikö kysyttävää palvelusta tai tuotteesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Vastaamme yhteydenottoihin yhden vuorokauden sisällä.
Yhteydenottolomake

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake - Automaatio

Contact us

Contact - ENG