Gane Oy on nyt osa Wirmaxia!

Nykyaikaista kiinteistönhuolto helposti kiinteistöautomaation avulla

Automaatiot kiinteistöihin kaikkialle Suomeen

Olisiko aika tuoda kiinteistönne tekniikka tähän päivään, laittaa samalla kiinteistön energiankulutus ja energiatehokkuus kuntoon ja varmistaa näin, että rakennus pysyy hyvässä kunnossa pitkään?

Saat monipuolisen kiinteistöautomaatiojärjestelmän avaimet käteen -toteutuksella. Kiinteistön automaatiotyöt nopeasti ja vankalla kokemuksella Wirmax-konserniin kuuluvalta Ganelta kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä meihin

Jukka Kärkkäinen

+358 44 489 0001
jukka.karkkainen@gane.fi

Gane Oy.

Tommi Äijälä

+358 44 489 0003
tommi.aijala@gane.fi

Gane Oy.

Sami Holm

+358 44 489 0015
sami.holm@gane.fi

Wirmax.

Otto Savonen

+358 50 349 5876
otto.savonen@gane.fi

Mitä automaatio kiinteistössä tarkoittaa?

Kiinteistöautomaatio sisältää teknologioiden, järjestelmien ja laitteiden käyttöä rakennuksen toimintojen, kuten energianhallinnan, valaistuksen, turvallisuuden, lämmityksen, ilmastoinnin ja vesijärjestelmien hallitsemiseksi ja optimoimiseksi.

Automaation tavoitteena on parantaa kiinteistön energiatehokkuutta, vähentää kustannuksia, parantaa asumismukavuutta ja vähentää ympäristövaikutuksia, samalla mm. lisäten kiinteistön arvoa.

Kiinteistönhuolto ei ole oikea paikka säästää

Kiinteistönhuolto on nykypäivänä paljon muutakin kuin perinteisiä huoltotoimenpiteitä, sillä se vaatii myös prosessin hallintaa ja automaatioymmärrystä. Monissa kiinteistöissä edelleen keskitytään siihen, että anturi on kunnossa, vaikka olennaista olisi ymmärtää koko prosessi ja sen toimivuus. Mm. ymmärrystä siitä, kuinka ilma liikkuu, ja miten erilaiset olosuhteet vaikuttavat rakennuksen lämpötilaan.

Lyhyen aikavälin säästöt kiinteistönhuollossa voivat pilata koko rakennuksen ja aiheuttaa lumipalloefektin: rakennuksen arvo alenee huonon sisäilman ja sisäilmaongelmien vuoksi, osakkaista tulee tyytymättömiä ja vuokralaiset kaikkoavat.

Wirmaxin sähkömies tekemässä asennusta

Tee tilaus nyt ja varmistu, että kiinteistösi energiatehokkuus säilyy ja säästöt alkavat kertyä heti!

Sähköasennukset Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Kanta-Hämeessä.

Kiinteistö ja kiinteistönhuolto kuntoon automaation avulla

Onneksi meillä Wirmaxilla on tarjota ratkaisu: monipuolinen kiinteistöautomaatiojärjestelmä, joka kerää tietoa kiinteistön olosuhteista ja tekee muutoksia automaattisesti.

Kun tiedät automaatiojärjestelmän kautta olosuhteista enemmän, tiedät enemmän. Eli tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa, vaan päinvastoin. Tiedät tarkalleen, missä kunnossa rakennus on.

Toimivalla automatiikalla pidetään energiankulutus, kiinteistön energiatehokkuus, ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa. Ylihyvä ilmanvaihto on kallista ja voi pahimmillaan pilata kiinteistön, kuten myös alimitoitettu tai huonosti toimiva ilmanvaihto tai epätasapaino ilmanvaihdossa. Tähän ei ole aiemmin kiinnitetty huomiota, koska epätasapaino on luonut rakennuksen sisälle ylipaineen ja asumiskosteus siirtyy seinärakenteisiin luoden ajan myötä homeilmiön.

Miksi kiinteistöautomaatio Wirmaxilta?

  • Nykyaikaiset menetelmät ja osaaminen – Toteutamme automaatiotyöt nopeasti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä ajeluita ja hukkatunteja.
  • Valitse sopiva ajankohta, me hoidamme loput – Wirmaxilta saat ainoana toimijana Suomessa kiinteistöautomaatiot helposti verkosta ennalta sovittuna, sinulle sopivana ajankohtana. Työt tehdään kerralla kuntoon, ilman yllätyksiä.
  • Alan parhaat tuotteet ja ratkaisut – Emme ole riippuvaisia yhdestä laitevalmistajasta, vaan käytössämme on alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Meiltä saa kustannustehokkaita, toimivia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja.
  • Kiinteistöautomaatiot kaikkialle Suomeen – Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.
  • Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa – Meille asiakas on aina etusijalla. Emme myy väkisin, vaan vain aitoon tarpeeseen. Asiakastyytyväisyytemme on yli 90 %.
  • Kattavat palvelut saman katon alta – Kiinteistön automaatioiden lisäksi saat meiltä kätevästi saman katon alta muutkin huolto- ja asennuspalvelut, kuten turva-, aurinkosähkö-, LVI-, sähkö– ja sähköauton latauspalvelut.

Miksi kiinteistön automaatio kannattaa?

Kiinteistöautomaatioon satsaaminen kannattaa, sillä automaation avulla kiinteistön käyttöikä pitenee, oleskelu- ja työskentelyolosuhteet säilyvät hyvänä ja se vaikuttaa myös työntekijätuottavuuteen positiivisesti. Lisäksi energiatehokkuus ja käyttömaksut säilyvät hallinnassa. Kiinteistön automaatiota parantamalla, voidaan parantaa energiatehokkuutta olosuhteita huonontamatta.

Jos kiinteistön automaatio ei ole kunnossa, tunnista seuraavat riskit: korkea energiankulutus, huono energiatehokkuus, epätasapainoinen ilmanvaihto ja epämukava lämpötila.

Kiinteistöautomaatio Wirmaxilta.

Automaatio hinta – Mitä automaation hankinta kiinteistöön maksaa?

Jokainen automaatioprojekti on yksilöllinen riippuen mm. kohteesta, tehtävän työn laajuudesta ja asennettavasta laitteistosta.

Hintaa miettiessä kannattaa huomioida, että automaatiojärjestelmä saavuttaa säästöä 15-20 % energiakulutuksen tai olosuhteiden parantuessa.

Kun haluat tietää hinta-arvion kiinteistösi automaatiojärjestelmän toteutukselle, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Olemme yhteydessä sinuun heti seuraavana arkipäivänä.

Älä maksa turhasta, tilaa Wirmax hoitamaan homma kerralla kuntoon! Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Miten kiinteistöautomaation työt etenevät?

Mikä Wirmax ja Gane?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Gane on nykyään osa Wirmax talotekniikkakonsernia. Gane on kiinteistöautomaation, turvajärjestelmien ja sähköjärjestelmien palvelualan yritys. Palvelemme kokonaisvaltaisesti eli meiltä saat sekä suunnittelun, laitetoimitukset, käyttöönoton ja asennuksen että kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – kiinteistöautomaatio

Kiinteistöautomaatio tarkoittaa järjestelmää, joka käyttää erilaisia teknologioita hallitsemaan ja ohjaamaan kiinteistön eri toimintoja, kuten lämmitystä, ilmanvaihtoa, valaistusta ja turvallisuutta.

Kiinteistöautomaatio lisää energiatehokkuutta, vähentää käyttökustannuksia, parantaa asukkaiden mukavuutta ja turvallisuutta sekä mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja hallinnan.

Kiinteistöautomaatio optimoi energiankulutusta säätämällä valaistusta, lämmitystä ja jäähdytystä automaattisesti tarpeen mukaan, mikä vähentää tarpeetonta energiankulutusta ja säästää kustannuksia.

Kiinteistöautomaation avulla rakennukset voivat olla energiatehokkaampia, turvallisempia ja mukavampia, mikä voi nostaa rakennuksen arvoa ja houkutella vuokralaisia tai ostajia.

Kiinteistöautomaation alkukustannukset voivat olla korkeat, mutta säästöt energiakustannuksissa ja mahdolliset arvonnousut tekevät investoinnista kannattavan pitkällä aikavälillä.

Kyllä, vanhoihin rakennuksiin voidaan asentaa kiinteistöautomaatiojärjestelmiä. Se voi kuitenkin olla haastavampaa ja kalliimpaa kuin uusiin rakennuksiin asentaminen.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous parhaasta kiinteistöautomaatioratkaisusta teidän kiinteistöön. Wirmax on prosessiosaaja ja kokonaisymmärtäjä. Meidän avullamme saatte kiinteistön mittaukset, säädöt ja olosuhteet kuntoon!

Ajankohtaisia Artikkeleita

Kysy lisää tai Pyydä tarjous kiinteistöautomaatiosta

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jukka Kärkkäinen

Myynti, automaatio
+358 44 489 0001
jukka.karkkainen@gane.fi

Gane Oy.

Tommi Äijälä

Automaatio ja sähkö
+358 44 489 0003
tommi.aijala@gane.fi

Gane Oy.

Sami Holm

Projektinhoitaja, automaatio
+358 44 489 0015
sami.holm@gane.fi

Wirmax.

Otto Savonen


+358 50 349 5876
otto.savonen@gane.fi

Tarjouspyyntölomake – Automaatio

Automaatiojärjestelmät kiinteistöön Wirmaxilta nopeasti ja helposti

Katso alta paikkakunnat, missä Wirmax-konserniin kuuluva Gane tarjoaa kiinteistöautomaatiopalveluita:

Akaa, Alajärvi, Alavieska, Alavus, Asikkala, Askola, Aura, Enonkoski, Enontekiö, Espoo, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Haapavesi, Forssa, Haapajärvi, Hailuoto, Halsua, Hamina, Hankasalmi, Hanko, Harjavalta, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Heinävesi, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Humppila, Huittinen, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ii, Iisalmi, Iitti, Ikaalinen, Ilmajoki, Ilomantsi, Imatra, Inari, Inkoo, Isojoki, Isokyrö, Janakkala, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Joutsa, Juuka, Juupajoki, Juva, Jyväskylä, Jämijärvi, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kaavi, Kajaani, Kalajoki, Kangasala, Kangasniemi, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karkkila, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Kemijärvi, Keitele, Kemi, Keminmaa, Kemiönsaari, Kempele, Kerava, Keuruu, Kihniö, Kinnula, Kirkkonummi, Kitee, Kittilä, Kiuruvesi, Kivijärvi, Konnevesi, Kokemäki, Kokkola, Kolari, Kontiolahti, Korsnäs, Koski Tl, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmo, Kuhmoinen, Kuopio, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kuusamo, Kärkölä, Kärsämäki, Kyyjärvi, Lahti, Laihia, Laitila, Lapinjärvi, Lapinlahti, Lappajärvi, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Lieto, Leppävirta, Lestijärvi, Lieksa, Liminka, Liperi, Lohja, Loimaa, Loppi, Loviisa, Luhanka, Lumijoki, Luoto, Luumäki, Maalahti, Marttila, Miehikkälä, Masku, Merijärvi, Merikarvia, Mikkeli, Muhos, Multia, Muonio, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Myrskylä, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Mäntyharju, Naantali, Nakkila, Nivala, Nousiainen, Nokia, Nurmes, Nurmijärvi, Närpiö, Orimattila, Oripää, Orivesi, Oulainen, Oulu, Outokumpu, Padasjoki, Paimio, Paltamo, Parainen, Parikkala, Parkano, Pedersöre, Pelkosenniemi, Pello, Perho, Pertunmaa, Petäjävesi, Pieksämäki, Pielavesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Polvijärvi, Pomarkku, Pori, Pornainen, Porvoo, Posio, Pudasjärvi, Pukkila, Punkalaidun, Puolanka, Puumala, Pyhtää, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Pyhäranta, Pälkäne, Pöytyä, Raahe, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Ranua, Rauma, Rautalampi, Rautavaara, Rautjärvi, Reisjärvi, Riihimäki, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruokolahti, Ruovesi, Rusko, Rääkkylä, Saarijärvi, Salo, Sastamala, Salla, Sauvo, Savitaipale, Savonlinna, Savukoski, Seinäjoki, Sievi, Siikainen, Siikajoki, Siikalatva, Siilinjärvi, Simo, Sipoo, Siuntio, Sodankylä, Soini, Somero, Sonkajärvi, Sotkamo, Sulkava, Suomussalmi, Suonenjoki, Sysmä, Säkylä, Taipalsaari, Taivalkoski, Taivassalo, Tammela, Tampere, Tervo, Teuva, Tohmajärvi, Toholampi, Tervola, Toivakka, Tornio, Turku, Tuusniemi, Tuusula, Tyrnävä, Ulvila, Urjala, Utajärvi, Utsjoki, Uurainen, Uusikaarlepyy, Vaala, Vaasa, Uusikaupunki, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vehmaa, Vesanto, Vesilahti, Veteli, Vieremä, Vihti, Viitasaari, Vimpeli, Ylitornio, Virolahti, Virrat, Vöyri, Ylivieska, Ylöjärvi, Ypäjä, Ähtäri, Äänekoski