Wirmax yrityksenä

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Mikä on Wirmax.

Wirmax konserni

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme asennus -ja huoltopalvelut kiinteistön lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- ja turvatekniikan tarpeisiin. Ylläpidämme kiinteistöjen hyvää kuntoa ja edistämme energiatehokkuutta aurinkosähkö- ja lämpöpumppuratkaisujen avulla. Toteutamme huoltopalveluita 40:n huoltoyksikön voimin ja vuosittain toteutamme noin 11.000 huoltokeikkaa.

Wirmax- konsernissa työskentelee noin 120 talotekniikan ammattilaista ja toimialueitamme on Uusimaa, Keski-Suomi ja Oulun seutu. Wirmax-konserni koostuu LVIS-huoltoa ja -urakointia toteuttavasta Wirmax Oy:stä, aurinkovoimayhtiö Wirmax Solar Oy:stä, lämpöpumppuratkaisuja asentavasta ja huoltavasta Putkimaatti Oy:stä sekä turva-ja automaatioalan yritys Gane Oy:stä.

Kiinnitämme erityistä huomiota palvelumme laatuun, yksityiskohtiin ja avoimuuteen. Toimintamme ytimessä on digitaalinen toiminnanohjaus, jolla työtä ohjataan tehokkaasti ja oikea-aikaisesti. Tuotettu palvelu dokumentoidaan aina digitaalisesti.

Wirmax tarina

Yrittäjä Tommi Isopahkala perusti Wirmaxin vuonna 2007, jolloin Wirmax oli 5 hengen sähköasennusliike pääkaupunkiseudulla. Wirmax kasvatti asentajamäärä pikkuhiljaa ja vuonna 2017 Wirmaxilla aloitti ensimmäisen LVI-asentaja. Vuonna 2019 Tommi sai ystävänsä Jarkko Niemikorven mukaan yhtiökumppaniksi.

Vuonna 2020 LVI-asentajamäärä kasvoi, kun YIT Talontekniikan putkihuolto liittyi osaksi Wirmaxia. 2021 Wirmax teki ensimmäisen yritysostonsa hankkiessaan miljoona liikevaihtoa tekevän sähköasennusliikkeen Areste Oy:n. Samana vuonna Wirmax laajensi toimintaansa Jyväskylään pystyttäessään sinne sähköasennusyksikön. Vuonna 2022 Wirmax aloitti Jyväskylässä myös LVI-asennustoiminnan parissa.

Vuoden 2022 alussa Wirmax teki jo toisen yrityskauppansa ostaessaan Gane Oy:n laajentaessaan palvelutarjontaa automaatio- ja turvatekniikan palveluihin maanlaajuisesti. Marraskuussa 2022 Wirmax hankki osake-enemmistön aurinkovoimaloita rakentavasta Fiksusähkö Oy:stä (nyk. Wirmax Solar).

Helmikuussa 2023 Wirmax osti enemmistön uusiutuvia energiamuotoja tarjoavasta Putkimaatista. Nykyisin Wirmax työllistää yli 120 talotekniikan ammattilaista.

Sähköasennukset ja LVI-asennukset Wirmaxilta.

Vastuullisia taloteknisiä ratkaisuja

Vastuullinen ajattelu ohjaa päivittäistä tekemistämme. Haluamme kannustaa työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme ajattelemaan vastuullisesti, niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Vastuulliset ja kestävät ratkaisut ovat meille tärkeitä ja pyrimme kehittämään omaa toimintaamme ensisijaisesti näitä arvoja huomioiden.

Avoimet työpaikat

Wirmax kasvaa vauhdilla ja haemme jatkuvasti uusia osaajia sekä sähköasennus, että lvis-huoltotöihin pääkaupunkiseudulle. Tule mukaan huippuporukkaan, jossa viihdyt ja työllä on merkitys!