Haluatko pienentää sähkölaskua nopeasti?

Aurinkopaneelit asennettuna – jopa 2 viikossa

Olisiko aika pienentää sähkölaskua tuntuvasti, jopa 20-35 % nykyisestä? Haluatko ottaa harppauksen ympäristöystävällisempään ja omavaraisempaan suuntaan sähköntuotannossa?

Wirmax Solarilta saat laadukkaista ja tehokkaista aurinkopaneeleista koostuvan aurinkovoimalan avaimet käteen -periaatteella toimitettuna sekä juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä – jopa 2 viikossa.

Toimitamme aurinkovoimaloita Uudellemaalle, Kanta-Hämeeseen ja Keski-Suomeen.

Miksi aurinkopaneeli kannattaa juuri nyt?

Sähkön hintakehitys

Sähkön hinnat ovat lyhyessä ajassa jopa 3-5 kertaistuneet ja pitkällä aikavälillä energian hinta nousee tilastollisesti 2 % vuosittain. Omilla aurinkopaneeleilla voit pienentää sähkölaskua jopa 20-35 %.

Kestävät materiaalit

Materiaalit ovat huoltovapaita ja kestäviä. Paneeleissa on 25 vuoden tehontuottotakuu. Voimalan elinkaareksi arvioidaan 30-50 vuotta. Näillä saat omavaraista sähköntuotantoa pitkäksi aikaa.

Ekologisuus

Aurinkovoimalat ovat helppo ja taloudellinen tapa vähentää päästöjä uusiutuvalla aurinkosähköllä. Tässä ratkaisussa yhdistyvät järki ja arvot. Ja luonto kiittää.

Miksi tilata aurinkopaneelit juuri meiltä?

  • Teemme aurinkopaneelien asennuksen satojen kohteiden kokemuksella.
  • Jokainen koti ja katto on uniikki – saat parhaan ratkaisun huomioiden tuottavuuden, ulkonäön ja takaisinmaksuajan.
  • Saat läpinäkyvän ja kilpailukykyisen tarjouksen juuri sinun kotiisi räätälöitynä.
  • Käytämme vain parhaan laatuluokituksen tuotteita, joilla on hyvät ja uskottavat takuut.
  • Saat useita vuosikymmeniä kestävän ratkaisun toimittajalta, joka on pitämässä siitä huolta vielä useiden vuosienkin päästä.
  • Nopeiden prosessien vuoksi voit saada järjestelmän asennettuna jo 2-4 viikossa.

Laske aurinkopaneelien hinta

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille ja muihin kiinteistöihin – Elämäsi investointi!

Mietityttääkö sähkön hintojen tulevaisuus? Haaveiletko omavaraisuuden kasvattamisesta sähköntuotannossa? Haluatko tehdä ekologisia ja kestäviä valintoja elämässäsi?

Silloin Wirmax Solarin aurinkopaneelit ovat valintasi!

Investoiminen omiin aurinkopaneeleihin juuri nyt on mahdollisesti elämäsi paras investointi.

Euroopassa on alettu irtautua idän fossiilisten energianlähteiden riippuvuudesta ja investoidaan uusiutuvaan energiaan. Tämä on yksi iso syy, miksi sähkön hinnat ovat lyhyessä ajassa jopa 3-5 kertaistuneet. Mutta myös pidemmän aikavälin tarkastelulla energian hinta nousee tilastollisesti 2 % vuosittain. Sen lisäksi, kun on arvioitu, että vuoteen 2050 mennessä sähkön kulutus tuplaantuu, siinä on jo monta syytä, miksi omiin aurinkopaneeleihin investoiminen on enemmän kuin järkevää.

Hankkimalla meiltä aurinkopaneelit kotiisi, mökillesi tai muuhun kiinteistöön, saat pienennettyä sähkölaskuasi jopa 20-35 %. Nykyisillä sähkön hinnoilla hankkimiesi aurinkopaneeleiden takaisinmaksuaika on vain 6-8,5 vuotta. Ja ne jopa rahoittavat itse itsensä.

Aurinkosähkö antaa maltillisillakin laskelmilla paremman tuoton sijoitetulle pääomalle kuin pörssi. Ja tuotto on vieläpä verovapaata suoraa säästöä omassa sähkölaskussa.

Omat aurinkopaneelit myös kasvattavat kiinteistösi arvoa samalla, kun itse nautit pienemmistä sähkölaskuista ja luonto kiittää!

Tee elämäsi paras päätös ja valitse Wirmax Solarin aurinkopaneelit!

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä Uudellemaalle, Kanta-Hämeeseen ja Keski-Suomeen.

Laita tästä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun heti yhteydessä ja saat kuulla lisää aurinkosähköratkaisustamme.

Aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille, kiinteistöihin.

Aurinkopaneeli hinta – Mitä se maksaa?

Aurinkopaneelien hinta vaihtelee aurinkovoimalan koon mukaan. Voit säästää hankkimalla isomman aurinkovoimalan, joka samalla parantaa myös takaisinmaksuaikaa.

Katso suuntaa antava hinta aurinkopaneeleille aurinkolaskuristamme.

Kustannusten osalta juuri nyt on paras hetki hankkia aurinkopaneelit, sillä materiaalien hinnat ovat tulleet pitkään alas saavuttaen lakipisteen samalla, kun sähkön hinta on noussut pysyvästi korkeammalle tasolle.

Meiltä saat aurinkopaneelit katollesi 6 kuukauden kuluttomalla ja korottomalla sopimuksella.

Hanki tehokas ja tuottava aurinkosähköjärjestelmä ja ala elämään auringon laskuun jo tänä kesänä!

Miten aurinkopaneelien tilaus ja asennus etenevät?

Mikä Wirmax?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – aurinkopaneeli

Mikä on aurinkopaneeli?

Aurinkopaneeli on laite, joka muuntaa auringon säteilyn sähköenergiaksi. Tämä tapahtuu hyödyntämällä ns. fotovoltaista ilmiötä, jossa valo saa aikaan sähkövirran. Aurinkopaneeli koostuu useista aurinkokennoista, jotka ovat yleensä valmistettu puolijohteesta, kuten piistä. Kun auringonvalo osuu aurinkokennoon, se saa elektronit liikkeelle ja luo sähkövirtaa. Kennojen yhdistäminen sarjaan tai rinnan mahdollistaa suuremman sähkötehon tuottamisen.

Miten aurinkopaneeli toimii?

Kun auringonvalo osuu aurinkokennoon, se saa elektronit liikkeelle ja luo sähkövirtaa. Sähkövirta johdetaan aurinkopaneelista järjestelmään liitettyyn laitteeseen tai sähköverkkoon erityisten johtimien avulla. Kun sähköä halutaan käyttää esimerkiksi kodin laitteissa, se muunnetaan tasavirrasta vaihtovirraksi invertterin avulla, koska useimmat kotitalouslaitteet käyttävät vaihtovirtaa.

Miksi aurinkopaneelit ovat hyvä valinta?

Aurinkopaneelien käyttö on ympäristöystävällinen ja kestävä tapa tuottaa energiaa, koska se ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä, eikä vaadi luonnonvarojen käyttöä energian tuotantoon, kuten fossiiliset polttoaineet. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, jota on saatavilla rajattomasti. Tämän lisäksi aurinkopaneelit auttavat sinua pienentämään sähkölaskuasi, koska siirryt osittain omavaraisuuteen sähköntuotannossa.

Mitä aurinkopaneelit maksavat?

Aurinkopaneelien tarkkaa hintaa on hankala sanoa, koska siihen vaikuttaa mm. se, minkä kokoisen aurinkosähköjärjestelmän hankit. Katso suuntaa antava hinta aurinkolaskuristamme tai ota yhteyttä meihin, niin tulemme antamaan kilpailukykyisen ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen.

Kuinka paljon aurinkopaneeli tuottaa?

Aurinkopaneelin tuottama sähkömäärä riippuu useista tekijöistä, kuten paneelin tehokkuudesta, sen koosta, auringonvalon määrästä ja paneelin asennuskulmasta. Yleensä paneelin tuotantoteho ilmoitetaan watteina (W) tai kilowatteina (kW) ja se viittaa siihen, kuinka paljon sähköä paneeli tuottaa ihanteellisissa olosuhteissa.

Yksittäisen, esimerkiksi yhden neliömetrin aurinkopaneelin teho voi olla noin 150-200 wattia. Tästä voidaan laskea, että hyvissä olosuhteissa paneeli tuottaisi noin 1-1,5 kWh energiaa päivässä (olettaen, että aurinko paistaa noin 6-10 tuntia päivässä). On kuitenkin huomattava, että todellinen tuotto vaihtelee suuresti sääolosuhteiden, vuorokaudenajan ja vuodenajan mukaan.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikki tämä on vain suuntaa-antavaa ja todellinen sähköntuotanto riippuu paikallisista olosuhteista ja paneelin asennuksesta. Parhaiten saat tietoa omiin tarpeisiisi sopivan aurinkopaneelijärjestelmän tuotosta keskustelemalla ammattilaisemme kanssa, joka osaa ottaa huomioon kaikki tarvittavat seikat.

Missä ajassa aurinkopaneeli maksaa itsensä takaisin?

Aurinkopaneelien takaisinmaksuaika on tällä hetkellä 6-8,5 vuotta, mutta parhaimmillaan ne voivat jopa rahoittaa itse itsensä.

Pyydä meiltä maksuton kartoitus!

Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta saat kilpailukykyisen ja juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen. Ja pian sinullakin voi olla oma aurinkovoimala!

Ajankohtaisia Artikkeleita

Wirmax SOLAR Instagramissa

@wirmaxtalotekniikka

Huopakatolle voi asentaa paneeleja kattoa läpäisemättä. Ohessa valmistuu 10,5 kWp aurinkovoimala Espooseen! 

#wirmax #wirmaxsolar #aurinkovoimala #aurinkopaneeli #referenssi

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Laske aurinkovoimalan hinta laskurilla tai ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Pasi Savola

Myynti, aurinkovoimalat
Yritysasiakkaat
+358 50 350 9639
pasi.savola@wirmax.fi

Eerikki Kautto

Myynti, aurinkovoimalat
Kuluttajat
+358 44 281 3050
eerikki.kautto@wirmax.fi

Tarjouspyyntölomake – Solar