Experter på husteknik ervice 24/7

Wirmax är en modern koncern med ett brett kunnande inom husteknik. Vi kan hjälpa dig med värme-, vatten-, ventilations-, el-, automations- och säkerhetsinstallationer.

Vi lägger extra fokus vid att den servicen vi erbjuder är kvalitativ, noggrann och transparent. Digital styrning är a och o för oss och en självklar del av dagens moderna husteknik. Vårt arbete dokumenteras alltid digitalt.

Beställ service 24/7

Sprang ett rör läck? Blev det ett plötsligt elavbrott? Wirmax har rörmontörer och elektriker som hjälper dig med alla typer av reparations- och underhållsarbeten i ditt hem. Vi erbjuder snabb och flexibel hjälp vid en överenskommen tidpunkt.

Om vårt företag

Wirmax är ett innovativt och växande företag. Vi växer med över 40% årligen och sysselsätter för tillfället över 100 yrkeskunniga anställda. 2022 har företaget en omsättning på ca 12 miljoner euro. Vi finns i Helsingfors, Jyväskylä och Uleåborg.

Vi erbjuder energisnåla lösningar med hjälp av den nyaste teknologin och underlättar skötseln av fastigheter med både ett lägre koldioxidavtryck och en kostnadseffektivare lösning.

Wirmax referenssi.

Referenser

Till våra kunder hör allt från Finlands största fastighetsägare och husbolag till byggnadsföretag, möbleringsföretag och privatpersoner.

Kontaktuppgifter

Ta kontakt!

Kontakta oss genom att fylla i formuläret här nedan. Vi svarar inom ett dygn.
Ta kontakt - SWE