Vaihda loisteputkivalaisimet led-valaisimiin, saat huomattavaa säästöä

Led-valot liikekiinteistöihin ja taloyhtiöihin

Olisiko aika vaihtaa yrityksen tai organisaation toimitilojen, taloyhtiön, toimiston, teollisuushallin tai parkkihallin vanhat loisteputket nykyaikaisiin ja ympäristöystävällisiin led-valoihin ja samalla tehdä huomattavaa säästöä sähkölaskuun? Led-valot ovat mm. energiatehokkaampia, valon laatu on parempi ja niiden käyttöikä on pidempi kuin loisteputkissa.

Jotta uusien led-lamppujen sähkönkulutus ja paloturvallisuusriskit voidaan minimoida, vaatii se usein sähköasentajan tekemän muutostyön vanhalle valaisimelle.

Wirmaxilta saat maksuttoman kartoituksen sekä sen pohjalta tarjouksen, josta käy ilmi, kuinka paljon voit säästää vaihtamalla loisteputket led-valoiksi ja saat energiatehokkaamman kiinteistön. Teemme myös valaisimien vaihdot nopeasti ja ammattitaitoisesti avaimet käteen -toteutuksella Uudellamaalla.

Miksi vaihtaa loisteputket led-valoihin?

Suurin syy vaihdolle on, että EU kielsi loisteputkien valmistuksen elokuussa 2023. Syynä kieltoon on loisteputkissa käytettävä elohopea, joka on ympäristölle ja ihmisten terveydelle haitallista. Led-lampuissa elohopeaa ei käytetä. Lisäksi halutaan energiaystävällisempi valaistus.

Led-valot ovat huomattavasti energiatehokkaampia kuin perinteiset loisteputket. Led-valot kuluttavat jopa 50-70 % vähemmän energiaa kuin loisteputket saman valomäärän tuottamiseksi. Tämä tarkoittaa pienempiä sähkölaskuja ja pienempää hiilijalanjälkeä.

Led-valojen käyttöikä on jopa kaksi kertaa pidempi kuin loisteputkien. Tämä tarkoittaa vähemmän vaihtokertoja ja siten vähemmän jätettä sekä pienempiä ylläpitokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Led-teknologia mahdollistaa laajemman säädettävyyden valon värilämpötilassa ja voimakkuudessa. Ja toisin kuin loisteputket, led-valot syttyvät välittömästi täydellä tehollaan, eivätkä ne vaadi ”lämpenemisaikaa”. Nämä parantavat tilojen viihtyisyyttä, käyttöä ja toimivuutta.

Tilaa maksuton kartoitus – varmista paras valaistusratkaisu kiinteistöösi

Ennen kuin lähdet muuttamaan nykyistä loisteputkivalaistusta led-valaistukseksi, kannattaa tilata meiltä maksuton kartoitus.

Kartoituksessa käydään läpi seuraavat asiat, jotka kannattaa huomioida samalla kertaa, kun valaistukseen tehdään muutenkin muutoksia:

  • Tarvitseeko itse valaisimia vaihtaa lamppujen lisäksi? Yleensä ei, mutta jos valaisimet ovat jo kellastuneet tai tyylinsä päässä, voidaan vaihto tehdä samalla kertaa.
  • Asennetaanko kiinteistöön samalla älykäs valaistus, jolla säästetään kustannuksia entisestään? Valaistus voi olla päällä juuri siellä, missä sitä tarvitaan ja vain, kun sitä tarvitaan.
  • Tarkastetaan, onko tilojen nykyinen valaistus riittävä. Voit parantaa tuottavuutta ja vähentää työtapaturmia sopivalla valaistuksella.

Kartoituksen myötä saat tarjouksen, josta ilmenee, kuinka paljon voit säästää vaihtamalla loisteputket led-valoiksi. Kartoitus ei sido vielä mihinkään.

Led-valot taloyhtiöihin ja liikekiinteistöihin Wirmaxin avulla nopeasti ja helposti.

Tee tilaus nyt ja varmistu, että kiinteistösi energiatehokkuus säilyy ja säästöt alkavat kertyä heti!

Led-valot kiinteistöihin ja taloyhtiöihin Wirmaxilta.

Kiinteistön valaistus led-valoilla kerralla kuntoon Wirmaxin avulla

Kiinteistön valaistuksen vaihtaminen loisteputkista led-valoihin on kaikin puolin järkevä ja nykyään myös ainoa ratkaisu. Ja vaihto kannattaa tehdä kerralla, säästät huomattavasti vaihtokustannuksissa. Vaihtamalla kaikki loisteputket kerralla led-valoiksi, saat suhteellisen hinnan matalaksi nopealla takaisinmaksuajalla ja hyvillä takuilla.

Mutta pelkästään lamppua vaihtamalla vaihto ei kuitenkaan aina suju, vaan vaihdon yhteydessä tarvitaan asennustyötä, jonka voi tehdä vain sähköasentaja. Eli vanha loisteputkivalaisin täytyy muuttaa led-valaisin kelpoiseksi.

Sähköasentajan tekemä muutostyö kuitenkin kannattaa, sillä valaisimen energiatehokkuus paranee entisestään ja samalla pienenee valaisimen paloturvallisuusriski.

Wirmaxilta saat kaiken tämän saman katon alta helposti ja nopeasti!

Miksi loisteputkien vaihdot led-valoihin Wirmaxilta?

  • Maksuton kartoitus – Asiantuntijamme käy kiinteistön läpi ja kartoittaa parhaan ja energiatehokkaimman ratkaisun juuri teidän kiinteistöön. Ei sido vielä mihinkään.
  • Nykyaikaiset menetelmät ja osaaminen – Toteutamme valaisintyöt nopeasti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä ajeluita ja hukkatunteja.
  • Valaistus kerralla kuntoon – Hoidamme kohteen kerralla kuntoon, eikä valaisimia vaihdeta yksitellen pitkän ajan kuluessa. Tämä ratkaisu on järkevä kaikille ja tuo säästöjä.
  • Alan parhaat tuotteet ja ratkaisut – Emme ole riippuvaisia yhdestä laitevalmistajasta, vaan käytössämme on aina alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Olemme yhteistyössä maailman suurimpien valaisinvalmistajien kanssa, kuten Ledvance ja Sylvania. Meiltä saa kustannustehokkaita, toimivia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja.
  • Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa – Meille asiakas on aina etusijalla. Emme myy väkisin, vaan vain aitoon tarpeeseen. Asiakastyytyväisyytemme on yli 90 %.
  • Kattavat palvelut saman katon alta – Kiinteistön valaistuksen lisäksi saat meiltä kätevästi saman katon alta muutkin huolto- ja asennuspalvelut, kuten automaatio-, turvajärjestelmä-, aurinkosähkö-, LVI-, sähkö– ja sähköauton latauspalvelut.

Mitä kiinteistön loisteputkien vaihto led-valoihin maksaa?

Kiinteistön valaistusmuutoksen kokonaishintaan vaikuttavat lamppuvalinta ja valaisimien vaihtotarve. Vaihto maksaa alkaen 35 €/valaisin (alv. 0).

Hintaa miettiessä kannattaa huomioida, että led-valot tuottavat säästöä sähkölaskussa noin 10 €/lamppu/vuosi. Eli jos kiinteistössäsi on käytössä vanhat loisteputkivalaisimet, niin 200 loisteputken kohteessa heität energiahukkana roskiin 2 000 € vuodessa.

Jos päätät nyt investoida ja vaihdat kerralla kiinteistön kaikki loisteputket led-valoiksi, hyödyt ovat merkittävät. Investoinnin takaisinmaksuaika on keskimäärin 1-3 vuotta, mikä perustuu led-valojen energiatehokkuuteen: saat saman valotehon pienemmällä määrällä kulutettua sähköä. Takaisinmaksuajan jälkeen led-valot tuottavat säästöä sähkölaskussa 10 €/lamppu vuodessa.

Kun haluat tietää tarkan hinta-arvion kiinteistösi valaistusjärjestelmän vaihdolle, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Olemme yhteydessä sinuun heti seuraavana arkipäivänä.

Älä maksa turhasta, tilaa Wirmax hoitamaan homma kerralla kuntoon!

Saat säästöä keskittämällä hankinnat. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Miten muutostyö loisteputkista led-valoiksi etenee?

Mikä Wirmax?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – Led-valot

Led-valojen elinikä on tyypillisesti 25 000-50 000 tuntia, kun taas loisteputket kestävät yleensä 15 000-30 000 tuntia. Tämä tarkoittaa, että led-valot voivat kestää jopa kaksi kertaa pidempään kuin loisteputket.

Perinteisissä loisteputkissa osa energiasta muuttuu hukkalämmöksi. Vaikka loisteputket ovatkin energiatehokkaampia kuin hehkulamput, ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin led-valot. Ledit muuttavat suuremman osan käyttämästään energiasta suoraan valoksi, mikä tarkoittaa, että ne tuottavat vähemmän hukkalämpöä.

Kyllä, led-valot tuottavat yleensä paremman valon laadun, jossa on tasaisempi valojakauma. Lisäksi ne voivat tarjota paremman värintoiston.

Led-valot eivät sisällä elohopeaa, toisin kuin loisteputket, mikä tekee niistä turvallisempia ympäristölle ja vähentää riskejä rikkoutumisen yhteydessä.

Led-valot ovat energiatehokkaampia ja niiden elinikä on pidempi, mikä vähentää jätettä. Lisäksi, kuten mainittu, ne eivät sisällä elohopeaa.

Vanhojen loisteputkien hävittämisessä tulee olla varovainen niiden elohopeasisällön vuoksi. Monissa paikoissa on erikoiskierrätyspisteitä loisteputkille. Tutustu kierrätysohjeisiin tarkemmin asuinpaikkasi jätehuollosta ja kierrätyksestä vastaavan toimijan verkkosivuilla.

Led-valot vaativat yleisesti ottaen vähemmän huoltoa, koska niiden elinikä on pidempi. Ne eivät yleensä tarvitse säännöllistä korvaamista, kuten loisteputket.

Eivät välttämättä. Vaikka monet led-lamput on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteisiä lamppuja, jotkut saattavat vaatia erityisiä sovittimia tai valaisinrunkojen päivityksiä.

Monet tutkimukset osoittavat, että energiatehokkuuden parannukset, kuten led-valaistuksen asentaminen, voivat lisätä kiinteistön arvoa ja tehdä siitä houkuttelevamman mahdollisille ostajille tai vuokralaisille.

Kyllä, monet nykyaikaiset led-lamput ovat yhteensopivia älyvalaistusjärjestelmien ja -sovellusten kanssa, mukaan lukien himmennys ja etäohjaus.

Maksuttoman kartoituksen avulla voit saada selville potentiaaliset säästöt kiinteistösi valaistuskustannuksissa. Saat kilpailukykyisen tarjouksen 1-3 arkipäivän sisällä kartoituksesta.

Keskimäärin takaisinmaksuaika on 1-3 vuotta riippuen kohteesta ja käytetystä valaistuksesta.

Vaihtamalla kaikki loisteputket kerralla ledeiksi saavutetaan suhteellinen hintaetu, nopea takaisinmaksuaika ja hyvät takuut. Loisteputkien yksittäinen vaihto on tehotonta, koska loisteputket tulevat elinkaarensa päähän eri aikaan eri puolilla kiinteistöä, joten kiinteistöhuolto joutuu vaihtamaan ne yksitellen, mikä lisää kustannuksia ja on aikaa vievää.

Kyllä, kiinteistöhuolto ei saa tehdä valaisimeen muokkauksia, jotka parantaisivat hyötysuhdetta. Tämä vaatii sähkömiehen.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous parhaasta valaistusratkaisusta teidän kiinteistöön. Wirmax tekee yhteistyötä maailman suurimpien valaisinvalmistajien kanssa, kuten Ledvance ja Sylvania. Emme ole sidottuja yhteen valmistajaan, joten voimme tarjota teille alan parhaat tuotteet ja ratkaisut.

Ajankohtaisia Artikkeleita

Kysy lisää tai Pyydä tarjous

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Wirmax Solar.

Eerikki Kautto

Myynti
+358 44 281 3050
eerikki.kautto@wirmax.fi

Tarjouspyyntölomake – Wise