Led-valot kiinteistöihin, parkkihalleihin, toimistoihin, toimitiloihin ja taloyhtiöihin Wirmaxilta.
, , , ,

Parkkihallin valaistus – säästöä ja tehokkuutta LED-valoilla

Parkkihallin valaistus harkinnassa?

Tehokas valaistusratkaisu parkkihalleihin tarkoittaa tasalaatuista valoa, pitkää käyttöikää ja vaivatonta puhdistettavuutta sekä huollettavuutta. Laadukas valaistus on turvallinen ja energiatehokas, edistäen sujuvaa liikennettä parkkihallissa. Yleisvalaistuksen on oltava vähintään 75 lx parkkihallissa, ja lisäksi tarvitaan erillisiä alueita, kuten sisään- ja uloskäyntejä, joissa valon määrän tulisi olla korkeampi, noin 300 lx.

Loisteputket ovat poistuneet markkinoilta, ja vaikka niitä vielä löytäisikin – ei niitä kannata enää asentaa teollisuuskäyttöön, sillä loisteputkien korvaajaksi nousseet LED-valot ovat monella tapaa tehokkaampi ja parempi valinta. 

Lue kaikki LED -valojen hyödyistä, ja miksi niihin kannattaa vaihtaa yleensä heti.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Parkkihallin valaistus – LED-valot kestävät käyttöä
 • Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin – Parkkihallin valaistus
 • Loisteputket LED-valoiksi – Mitä muuta kannattaa huomioida?
 • Parkkihallin valaistus ammattitaidolla – Wirmax 
Led-valaisimet yrityskiinteistöihin ja taloyhtiöihin. Parkkihallin valaistus

Parkkihallin valaistus – LED-valot kestävät käyttöä

LED-valoissa on lukuisia hyötyjä, jotka tekevät siitä loisteputkia paremman vaihtoehdon. Loisteputket kiellettiin niiden sisältämän, ympäristölle myrkyllisen elohopean vuoksi, ja LED-valoista vastaavia aineita ei löydy. 

Muita tärkeitä syitä siirtyä LED-valoihin ovat: 

 • LED -valot kuluttavat 50-70% vähemmän sähköä antaen saman valaistuksen.
 • LED -valojen käyttöikä on jopa tuplasti pitempi (30 000 tuntia, noin 10 vuotta)
 • Valaistuksen vaihto kannattaa tehdä kerralla, säästät huomattavasti vaihtokustannuksissa
 • Vaikka vaihto ei olisi edessä, jos vaihdat loisteputket LEDeihin, on lopullinen hankinnalla vain 1,5 – 5 vuoden takaisinmaksuaika
 • Parannat tuottavuutta ja vähennä työtapaturmia sopivalla valaistuksella.

Lisäksi LED-valoja voidaan ohjata ja säätää helposti erilaisten älykkäiden valaistusjärjestelmien avulla, kuten liiketunnistimien ja älykkäiden säätimien avulla, mikä parantaa energiatehokkuutta entisestään.

Ne ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät sisällä haitallisia aineita, kuten elohopeaa tai muita myrkyllisiä aineita. Lisäksi niiden pitkä käyttöikä vähentää jätteen määrää.

LED-valot tarjoavat kirkkaan, laadukkaan ja tasaisen valaistuksen. Ne tarjoavat myös erilaisia värilämpötiloja ja värivaihtoehtoja, jotka voivat parantaa tunnelmaa ja viihtyisyyttä eri ympäristöissä.

Lue, miksi LED-valot ovat paras valinta teollisuusvalaistukseen >>

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin – PARKKIHALLIN VALAISTUS

Valaistuksen päivittäminen kerralla voi merkittävästi säästää vaihtokustannuksissa. Vaikka valaistuksen päivittäminen LED-valoihin ei välttämättä ole pakollista, tämä muutos tarjoaa takaisinmaksuajan, joka vaihtelee 1,5–5 vuoden välillä lopulliselle hankinnalle.

On suositeltavaa aloittaa valaistuksen uudistaminen hyvissä ajoin. Loisteputkien vaihtaminen LEDeihin vaatii ammattitaitoista toimintaa. Valaisimen vaihdossa on otettava huomioon yhteensopivuus ja muiden valaisinosien kunto.

Siirtyminen LED-valoihin ei aina suju ongelmitta, sillä vanhat loisteputkivalaisimet voivat olla kuluneita ja eri aikakausilta peräisin. Usein suositeltavaa onkin vaihtaa kaikki loisteputkivalaisimet LEDeiksi, mikä voi vähentää valaisimien määrää, taata pidemmän käyttöiän ja mahdollistaa tilan räätälöidyn energiatehokkaan valaistusratkaisun suunnittelun.

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Loisteputket led-valoiksi toimistoissa, toimitiloissa.

Loisteputket LED-valoiksi – Mitä muuta kannattaa huomioida?

Kun tilaat meiltä ilmaisen kartoituksen, käydään läpi seuraavat asiat jotka kannattaa huomioida samalla kertaa kun valaistukseen tehdään muutenkin muutoksia:

 • Tarvitseeko valaisimia vaihtaa lamppujen ja loisteputkien lisäksi? Yleensä ei, mutta jos valaisimet ovat jo kellastuneet tai tyylinsä päässä, voidaan vaihto tehdä samalla kertaa.
 • Samalla kertaa voidaan asentaa älykäs valaistus, jolla säästetään kustannuksia entisestään. Valaistus voi olla päällä juuri siellä missä sitä tarvitaan ja vain kun sitä tarvitaan.
 • Tarkastetaan tiloihin sopiva riittävä valaistus. Parannetaan parkkihallin käyttökokemusta.

Ollaan yhteydessä! Jätä tarjouspyyntö tai pyydä kartoituskäynti!

Parkkihallin valaistus ammattitaidolla – Wirmax 

Kiinteistön valaistuksen vaihtaminen loisteputkista led-valoihin on kaikin puolin järkevä – ja nykyään myös ainoa – ratkaisu. Vaihto ei kuitenkaan aina onnistu ainoastaan lamppua vaihtamalla, vaan usein tarvitaan myös asennustyötä, jonka voi tehdä vain sähköasentaja. 

Sähköasentajan tekemä muutostyö kannattaa, sillä valaisimen energiatehokkuus paranee entisestään ja samalla pienenee valaisimen paloturvallisuusriski.

Meiltä Wirmaxilta saat kaiken tämän helposti ja nopeasti! Valitsemalla meidät, saat nauttia useista eduista.

 • Maksuton kartoitus – Asiantuntijamme käy kiinteistön läpi ja kartoittaa parhaan ja energiatehokkaimman ratkaisun juuri teidän kiinteistöön. Ei sido vielä mihinkään.
 • Nykyaikaiset menetelmät ja osaaminen – Toteutamme valaisintyöt nopeasti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä ajeluita ja hukkatunteja.
 • Valaistus kerralla kuntoon – Hoidamme kohteen kerralla kuntoon, eikä valaisimia vaihdeta yksitellen pitkän ajan kuluessa. Tämä ratkaisu on järkevä kaikille ja tuo säästöjä.
 • Alan parhaat tuotteet ja ratkaisut – Emme ole riippuvaisia yhdestä laitevalmistajasta, vaan käytössämme on aina alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Olemme yhteistyössä maailman suurimpien valaisinvalmistajien kanssa, kuten Ledvance ja Sylvania. Meiltä saa kustannustehokkaita, toimivia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja.
 • Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa – Meille asiakas on aina etusijalla. Emme myy väkisin, vaan vain aitoon tarpeeseen. Asiakastyytyväisyytemme on yli 90 %.
 • Kattavat palvelut saman katon alta – Kiinteistön valaistuksen lisäksi saat meiltä kätevästi saman katon alta muutkin huolto- ja asennuspalvelut, kuten automaatio-, turvajärjestelmä-, aurinkosähkö-, LVI-, sähkö– ja sähköauton latauspalvelut.

Kun haluat tietää tarkan hinta-arvion kiinteistösi valaistusjärjestelmän vaihdolle, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Olemme yhteydessä sinuun heti seuraavana arkipäivänä.

Tarjouspyyntölomake – Wise