Ammattitaitoinen sähkömies etsinnässä?

sähkömies meiltä helposti ja nopeasti

Tarvitsetko sähkömiehen, joka tulee paikalle silloin, kun sinulle sopii ja hoitaa sähköasennukset ammattitaitoisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kerralla kuntoon?

Olet oikeassa paikassa! Meiltä voit tilata sähkömiehen helposti suoraan netistä itse määrittelemänäsi ajankohtana. Ja asentaja tulee tuolloin paikalle kaikkien tarvittavien tarvikkeiden kera ja suorittaa työn ripeästi ja tehokkaasti, ilman yllätyksiä. Lisäksi meiltä saat sähkömiehen 24/7 päivystys- ja huoltotöihin!

Wirmax tarjoaa monipuoliset kiinteistöjen sähköasennukset ja sähkötyöt vankalla kokemuksella ja nopeasti Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Keski-Suomessa.

milloin sähkömiestä tarvitaan?

Sähkötyöt on hyvä jättää aina ammattilaiselle. Ei-ammattilainen saa tehdä vain tavanomaisia sähkötöitä, kuten valaisimen vaihdon ja asunnon sulakkeen vaihdon, mutta kaikkiin vähänkään vaativampiin hommiin tulee ottaa avuksi koulutuksen saanut sähköasentaja.

Sähköauton latausasema omakotitaloon tai taloyhtiöön

Sähköauton tai hybridin hankinta suunnitelmissa?

Silloin on hyvä tehdä kartoitus ennen pistorasiasta lataamista, sillä mikä tahansa pistorasia ei ole turvallinen täyssähköauton tai ladattavan hybridin lataamiseen. Kartoituksessa käydään läpi edellytykset ja vaihtoehdot latausratkaisujen toteuttamiseksi.

Suoritamme sähköauton latausasemien kartoituksia omakotitaloihin ja taloyhtiöihin.

Meiltä saat myös sähköauton latausasemien asennukset suunnittelusta huoltoon ja ylläpitoon saakka.

Sähköauton latausasema omakotitaloon ja taloyhtiöön Wirmaxilta.

Miksi sähkömies Wirmaxilta?

  • Valitse sopiva ajankohta, me hoidamme loputOle yhteydessä tai varaa sähköasentaja verkkokaupastamme, toteutamme työn ennalta sovittuna aikana ja ilman yllätyksiä.
  • Huippuvarustellut huoltoautot, nykyaikaiset menetelmät – Ei turhaa ajelua ja hukkatunteja, työt tehdään tehokkaasti ja kerralla kuntoon.
  • Huolto- ja asennustyöhön keskittyneet asentajat – Tällä alalla monet toimijat tekevät sähköhuoltotöitä ja pieniä asennustöitä urakoiden välissä, kun ehtivät. Jos haluat varmistua, että tilaamasi (pieni tai iso) sähkötyö tulee sovittuna ajankohtana tehtyä, on Wirmax valintasi.
  • Kattavat palvelut saman katon alta – Sähkötöiden lisäksi saat meiltä kätevästi saman katon alta muutkin huoltopalvelut, kuten LVI-, automaatio-, turva-, sähköauton lataus– ja aurinkosähköpalvelut.
  • 24/7 huoltopäivystys – Joskus sähkömiestä tarvitaan nopeasti. Onneksi Wirmaxin sähköasentaja on yhtä lähellä kuin lähin puhelin.

Sähköasennukset tehokkaasti ja kustannustehokkaasti

Asiakas on meille kaikki kaikessa. Siksi haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua, tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Me pyrimme välttämään ylimääräistä ajelua ja hukkatunteja noutaaksemme tarvittavia tarvikkeita kesken työn. Olemme panostaneet siihen, että työ sujuu nopeasti. Kun asentajamme tulevat kohteeseen, heillä on jo tarvittavat tarvikkeet mukana, Käytössämme on huippuvarustellut huoltoautot ja tarvikkeet saamme nopeasti maan suurimmista tukkuliikkeistä ja varastoista.

Tällä varmistamme, että sinun ei tarvitse odotella työn valmistumista pitkään, eikä ennen kaikkea maksaa turhasta odottelusta.

Sähköasennukset tehokkaasti ja kustannustehokkaasti Wirmaxilta.
Tilaa sähköasentaja helposti netistä - juuri silloin, kun sinulle sopii.

Tilaa sähkömies helposti netistä – juuri silloin kuin sinulle sopii

Valaisin pitäisi asentaa? Rikkoutunut pistorasia korjata? Sähköauton latausasema asentaa?

Sähkömiestä tarvitaan monissa kodin ja kiinteistöjen pienissä ja isoissa sähkötöissä. Asentajan tilaaminen saattaa kuitenkin helposti lykkääntyä, koska et vain saa soitettua häntä paikalle. Tai sitten asentaja on niin kiireinen, että saat sovittua käynnin vasta parin kuukauden päähän.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, olemme huomanneet, että helppous on kaiken a ja o. Siksi helppous on meillä kaiken keskiössä. Meiltä saat tilattua sähkömiespalvelut helposti verkosta. Varausta tehdessä saat itse valita ajankohdan työlle ja tulemme toteuttamaan sen sovittuna ajankohtana ilman yllätyksiä.

Voit myös pyytää tarjouksen työstä lomakkeella tai kiireisissä tapauksissa soittaa numeroon 09 4282 7470.

Meillä sinun ei myöskään tarvitse odotella, että asentaja vapautuu isoista urakkatöistä huolto- ja asennustöihin. Meillä on huolto- ja asennustyön asentajat erikseen.

Tilaa sähköasennus verkkokaupasta, varaa sinulle sopiva aika ja nauti palvelusta!

Sähkömies hinta

Sähkömiehen hinta riippuu tietysti tehtävästä työstä sekä mm. käytetyistä materiaaleista ja ajasta.

Tutustu sähköasennusten tarkempiin hintoihin verkkokaupassamme. Näet lopullisen hinnan, kun olet siirtänyt ostamasi palvelun ostoskoriin.

Näin tilaat sähkömiehen meiltä

Mikä Wirmax?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – Sähkömies

Sähköasennukset viittaavat kaikkiin työvaiheisiin, jotka liittyvät sähköjärjestelmien asentamiseen, korjaamiseen ja ylläpitoon rakennuksissa ja muissa rakenteissa. Näihin voi kuulua esimerkiksi valaistusjärjestelmien, pistorasioiden, kytkimien, sähkötaulujen ja muiden sähkölaitteiden asennus.

Kiinteät sähköasennukset ja sähkölaitteiden korjauksiin kohdistuvat sähkötyöt saavat tehdä vain sähköalan ammattilaiset, joilla on oikeus tehdä sähkötöitä. Tavallinen sähkönkäyttäjä saa tehdä vain vähäisiä töitä, jos osaaminen riittää ja on perehtynyt riittävästi ohjeistuksiin ja turvallisuusohjeisiin. Tällaisia vähäisiä sähkötöitä ovat mm. asunnon sulakkeen vaihtaminen, valaisimen kiinnittäminen sokeripalaan ja pistorasian ja valaisinkytkimen kannen irrottaminen ja kiinnittäminen esimerkiksi tapetoinnin ajaksi. Lue lisää aiheesta Tukesin sivulta.

Virheellisesti suoritetut sähköasennukset voivat aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sähköiskuja, tulipaloja ja sähkölaitteiden vaurioitumista. Asianmukaisesti suoritetut asennukset varmistavat, että sähkölaitteet toimivat turvallisesti ja tehokkaasti.

Luotettavan sähkömiehen löytämiseksi kannattaa tarkistaa heidän pätevyytensä ja kokemuksensa sekä etsiä aiempien asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksestä.

Asianmukaisesti suoritetut sähköasennukset lisäävät kiinteistön arvoa, koska ne parantavat kiinteistön turvallisuutta, tehokkuutta ja mukavuutta.

Sähkömiehen hinta riippuu tehtävästä työstä sekä mm. käytetyistä materiaaleista ja ajasta. Tutustu sähköasennusten tarkempiin hintoihin verkkokaupassamme.

Emme laskuta kilometrikorvauksia, mutta huomioi, että matkat kohteeseen ja mahdolliset siirtymät ovat myös asennusaikaa ja veloitamme tästä toteutuneen ajan mukaan.

Älä maksa turhasta, tilaa Wirmax hoitamaan homma kerralla kuntoon!

Wirmax on kokenut huoltoliike, jossa huollon tehokkuus on korkealla tasolla ja meille hyvin palveltu asiakas on paras mainos. Päivystämme 24/7, joten et jää kanssamme ikinä pulaan.

Ajankohtaisia Artikkeleita

Kysy lisää tai pyydä tarjous sähkömiespalvelusta

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntölomake – Sähkö