Nopea ja asiantunteva sähkömies Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Wirmaxin sähkömiehet palvelevat kodin kaikissa sähköissä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ammattilaisemme hoitavat nopeasti niin suuret kuin pienet sähkötyöt. Valaisimen asennus, pistorasian asennus, sähkövian korjaus sekä kaikki muut sähkötyöt hoituvat ripeästi ja luotettavasti. Tilaa sähkömies helposti kotiin.

Kiireellisissä tilanteissa ota yhteyttä sähköhuollon päivystykseen.

Sähkömies hoitaa asennukset ammattitaidolla

Sähkötyöt on hyvä jättää aina ammattilaiselle. Asukas saa tehdä vain tavanomaisia sähkötöitä, mutta kaikkiin vähänkään vaativampiin hommiin pitää ottaa avuksi koulutuksen saanut sähkömies.

Wirmaxin sähkömiehet ovat kokeneita, päteviä ammattilaisia, joilta kaikenlaiset kodin sähkötyöt hoituvat nopeasti ja helposti. Palvelulupauksemme on, että tulemme paikalle silloin kun on sovittu – ja teemme sen mitä on luvattu. Se on pitänyt, sillä asiakastyytyväisyytemme on 4,5/5,0. Ota yhteyttä ja tilaa sähkömies

Sähkömies palveluksessasi Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Sähkömiestemme toiminta-alue kattaa koko pääkaupunkiseudun alueen. Olitpa missä päin Helsingin seutua tahansa, ammattilaisemme saapuu paikalle nopeasti ja varmasti. Olemme paikallinen toimija, jolla on yli 20 vuoden kokemus sähköalan töistä. Hyvin varustellusta huoltoautostamme löytyy kaikki tarvittavat varaosat ja tarvikkeet, joten työt hoituvat sukkelasti.

Lisäksi tarjoamme tarkan erittelyn tehdyistä töistä, jotta toimintamme olisi mahdollisimman läpinäkyvää. Tutustu hinnastoomme.

Onko kiire? Päivystys palvelee 24/7

Rikkoutuneet sähkölaitteet tai vialliset sähköasennukset voivat aiheuttaa vaaratilanteita kotona, ja ainakin ne vaikuttavat kodin viihtyisyyteen. Sähköviat kannattaakin hoitaa kuntoon nopeasti. Wirmaxin päivystys palvelee myös äkillisissä tarpeissa – jopa vuorokauden ympäri.

Päivystävä sähkömiehemme on paikalla nopeasti, silloin kun tarvitset. Ota yhteyttä päivystykseen puhelimitse: 

Saat meiltä kaikki nämä sähkömiehen palvelut: