Huolto- ja etävalvontapalvelut

Automaatio ja turvajärjestelmien huolto- ja ylläpitosopimus takaa nopean ja kustannustehokkaan palvelun. Oikea-aikainen ja säännöllinen huolto minimoi mahdolliset virhetilanteet järjestelmien toiminnassa sekä takaa luotettavan toiminnan vuosien ajan. Huoltosopimus määritellään asiakkaan kanssa ja joskus myös lainsäädäntöperustein. Meiltä saa myös dokumentointi-, pääkäyttäjä- / helpdesk- sekä järjestelmien etävalvonta. Toteutamme etävalvontaa ja tarjoamme käyttöösi tietoturvallisen etähallintayhteyden.
Toimialueet
Koko Suomi
Kysy lisää asiantuntijaltamme. Soita numeroon 02 0730 9200

”Loistava ja nopea palvelu. Saman tien asia otettu hoitoon!”

Tyytyväinen asiakas

Automaatio- ja turva-asennukset toteutetaan yhteistyössä Wirmaxin tytäryhtiö Gane Oy:n kanssa.

Etävalvonta mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan palvelun. Lisäksi sillä voidaan ennaltaehkäistä vahinkoja. Palvelumme voi perustua vuosimaksu-, kuukausimaksu- tai kustannusperusteisesti toteutuman mukaan.

Dokumentointipalvelulla olet aina ajan tasalla järjestelmistäsi. Käytössäsi on aina ajantasaiset suunnitelmat ja tiedot. Tämä auttaa järjestelmien ylläpitoa ja huoltoa sekä helpottaa muutos- ja laajennustöissä.

Suunnitelmamme mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen, helpot huoltotoimet ja joustavan muunneltavuuden. Näin järjestelmät palvelevat käyttötarkoitustaan koko elinkaarensa ajan. Tähän meillä on osaaminen ja kokonaisnäkemys. Tarvittaessa otamme vastuun koko laitteiston ylläpidosta.

Pyydä tarjous huolto- ja ylläpitosopimuksesta

Pyydä tarjous
Kysy lisää asiantuntijaltamme. Soita numeroon 02 0730 9200

Ota

yhteyttä

Heräsikö kysyttävää palvelusta tai tuotteesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Vastaamme yhteydenottoihin yhden vuorokauden sisällä.
Yhteydenottolomake

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntölomake - Automaatio

Contact us

Contact - ENG