Loisteputket led-valoiksi taloyhtiöissä ja kiinteistöissä Wirmaxin avulla.
|

Teollisuusvalaistus – helppoa säästöä LED -valoilla

Teollisuusvalaistus lisää työtehoa ja -turvallisuutta. Loisteputket ovat poistuneet markkinoilta, ja vaikka niitä vielä löytäisikin – ei niitä kannata enää asentaa teollisuuskäyttöön. Loisteputkien korvaajaksi nousseet LED-valot ovat monella tapaa tehokkaampi ja parempi valinta. Lue kaikki LED -valojen hyödyistä, ja miksi niihin kannattaa vaihtaa yleensä heti.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Teollisuusvalaistus – Vaativat ja vaihtelevat olosuhteet
 • LED-valojen hyödyt – Teollisuusvalaistukseen tehoa
 • Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin 
 • Loisteputket LED-valoiksi – Mitä muuta huomioida?
 • Kustannustehokas ja laadukas teollisuusvalaistus – Wirmax 
Loisteputket led-valoiksi taloyhtiöissä ja kiinteistöissä Wirmaxin avulla.

Teollisuusvalaistus – Vaativat ja vaihtelevat olosuhteet

Teollisuuden valaistustarpeet ovat hyvin moninaisia – niin ympäristön lämpötilat ja tilojen koot, kuin valaistusvoimakkuuden tarpeetkin vaihtelevat paljon. Näin ollen myös valaistusratkaisuilta vaaditaan joustavuutta. Vaativat teollisuuden tilat asettavat lisäksi valaistukselle erityisiä haasteita – esimerkiksi korkea lämpötila, tärinä tai ilman epäpuhtaudet edellyttävät valaistustuotteilta erityistä kestävyyttä.

Valmistava teollisuus huomasi ensimmäisten joukossa vaihdettavan valonlähteen ratkaisujen edut – helpon huollettavuuden ja toimintakyvyn haasteellisissakin olosuhteissa. 

Hyvin valaistussa tilassa työturvallisuus ja työtehokkuus paranevat. Tutkimukset ovat osoittaneet, että laadukkaalla valaistuksella voidaan parantaa tuottavuutta teollisuudessa keskimäärin 8 prosenttia. Samalla virheiden ja työtapaturmien määrä laskee. Lisäksi valaistuksella on merkittävä vaikutus hyvinvointiimme – myös työelämässä.

Lue, miksi LED-valot toimivat hyvin myös myymälän valaistuksessa >>

LED-valojen hyödyt – Teollisuusvalaistukseen tehoa

LED-valoissa on lukuisia hyötyjä, jotka tekevät siitä loisteputkia paremman vaihtoehdon. Loisteputket kiellettiin niiden sisältämän, ympäristölle myrkyllisen elohopean vuoksi, ja LED-valoista vastaavia aineita ei löydy. 

Muita tärkeitä syitä siirtyä LED-valoihin ovat: 

 • LED -valot kuluttavat 50-70% vähemmän sähköä antaen saman valaistuksen.
 • LED -valojen käyttöikä on jopa tuplasti pitempi (30 000 tuntia, noin 10 vuotta)
 • Valaistuksen vaihto kannattaa tehdä kerralla, säästät huomattavasti vaihtokustannuksissa
 • Vaikka vaihto ei olisi edessä, jos vaihdat loisteputket LEDeihin, on lopullinen hankinnalla vain 1,5 – 5 vuoden takaisinmaksuaika
 • Parannat tuottavuutta ja vähennä työtapaturmia sopivalla valaistuksella.
 • Älykkäät ominaisuudet: LED-valoja voidaan ohjata ja säätää helposti erilaisten älykkäiden valaistusjärjestelmien avulla, kuten liiketunnistimien ja älykkäiden säätimien avulla, mikä parantaa energiatehokkuutta entisestään.
 • Ympäristöystävällisyys: LED-valot ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät sisällä haitallisia aineita, kuten elohopeaa tai muita myrkyllisiä aineita. Lisäksi niiden pitkä käyttöikä vähentää jätteen määrää.
 • Laadukas valaistus: LED-valot tarjoavat kirkkaan, laadukkaan ja tasaisen valaistuksen. Ne tarjoavat myös erilaisia värilämpötiloja ja värivaihtoehtoja, jotka voivat parantaa tunnelmaa ja viihtyvyyttä eri ympäristöissä.

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Sähköasennukset Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Keski-Suomessa Wirmaxilta.

Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin

Valaistuksen vaihto kannattaa tehdä kerralla, jotta säästät huomattavasti vaihtokustannuksissa. Vaikka vaihto ei olisikaan pakollista, vaihtamalla loisteputket LEDeihin, on lopullisella hankinnalla vain 1,5 – 5 vuoden takaisinmaksuaika.

On järkevää aloittaa valaistuksen uudistaminen ajoissa. Loisteputkien korvaaminen LEDeillä edellyttää ammattimaista toimintaa. Valaisimen vaihto on otettava huomioon yhteensopivuuden ja muiden valaisimen osien kunnon varmistamiseksi. 

Valitettavasti siirtyminen LED-putkiin ei aina suju mutkattomasti, sillä vanhat loisteputkivalaisimet saattavat olla kuluneita ja eri aikakausilta peräisin. Usein suositeltavaa on vaihtaa kaikki loisteputkivalaisimet LEDeiksi, mikä voi vähentää valaisimien lukumäärää, varmistaa pidemmän käyttöiän ja mahdollistaa suunnitella tilaan juuri sopivat energiatehokkaat valaisinratkaisut.

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Loisteputket LED-valoiksi – Mitä muuta huomioida?

Kun tilaat meiltä ilmaisen kartoituksen, käydään läpi seuraavat asiat, jotka kannattaa huomioida samalla kertaa, kun valaistukseen tehdään muutenkin muutoksia:

 • Tarvitseeko valaisimia vaihtaa lamppujen ja loisteputkien lisäksi? Yleensä ei, mutta jos valaisimet ovat jo kellastuneet tai tyylinsä päässä, voidaan vaihto tehdä samalla kertaa.
 • Samalla kertaa voidaan asentaa älykäs valaistus, jolla säästetään kustannuksia entisestään. Valaistus voi olla päällä juuri siellä missä sitä tarvitaan ja vain kun sitä tarvitaan. 
 • Tarkastetaan tiloihin sopiva riittävä valaistus – voit parantaa tuottavuutta ja vähentää työtapaturmia sopivalla valaistuksella

Ollaan yhteydessä! Jätä tarjouspyyntö tai kartoituskäynti tästä!

Kustannustehokas ja laadukas teollisuusvalaistus – Wirmax 

Kiinteistön valaistuksen vaihtaminen loisteputkista led-valoihin on kaikin puolin järkevä – ja nykyään myös ainoa – ratkaisu. Vaihto ei kuitenkaan aina onnistu ainoastaan lamppua vaihtamalla, vaan usein tarvitaan myös asennustyötä, jonka voi tehdä vain sähköasentaja. 

Sähköasentajan tekemä muutostyö kannattaa, sillä valaisimen energiatehokkuus paranee entisestään ja samalla pienenee valaisimen paloturvallisuusriski.

Meiltä Wirmaxilta saat kaiken tämän helposti ja nopeasti! Valitsemalla meidät, saat nauttia useista eduista, joita ovat:

 • Maksuton kartoitus – Asiantuntijamme käy kiinteistön läpi ja kartoittaa parhaan ja energiatehokkaimman ratkaisun juuri teidän kiinteistöön. Ei sido vielä mihinkään.
 • Nykyaikaiset menetelmät ja osaaminen – Toteutamme valaisintyöt nopeasti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä ajeluita ja hukkatunteja.
 • Valaistus kerralla kuntoon – Hoidamme kohteen kerralla kuntoon, eikä valaisimia vaihdeta yksitellen pitkän ajan kuluessa. Tämä ratkaisu on järkevä kaikille ja tuo säästöjä.
 • Alan parhaat tuotteet ja ratkaisut – Emme ole riippuvaisia yhdestä laitevalmistajasta, vaan käytössämme on aina alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Olemme yhteistyössä maailman suurimpien valaisinvalmistajien kanssa, kuten Ledvance ja Sylvania. Meiltä saa kustannustehokkaita, toimivia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja.
 • Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa – Meille asiakas on aina etusijalla. Emme myy väkisin, vaan vain aitoon tarpeeseen. Asiakastyytyväisyytemme on yli 90 %.
 • Kattavat palvelut saman katon alta – Kiinteistön valaistuksen lisäksi saat meiltä kätevästi saman katon alta muutkin huolto- ja asennuspalvelut, kuten automaatio-, turvajärjestelmä-, aurinkosähkö-, LVI-, sähkö– ja sähköauton latauspalvelut.

Kun haluat tietää tarkan hinta-arvion kiinteistösi valaistusjärjestelmän vaihdolle, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Olemme yhteydessä sinuun heti seuraavana arkipäivänä.

Tarjouspyyntölomake – Wise