Led-valot taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja toimistoihin.
|

Myymälän valaistus LED-valoilla – Viihtyisää ja kustannustehokasta

Myymälän valaistus mietinnässä?

Loisteputket poistuvat markkinoilta niiden sisältämän, ympäristölle vaarallisen elohopean vuoksi. Erityisesti T5 ja T8 loisteputkien valmistus halutaan lopettaa EU-alueella vuoteen 2023 mennessä. 24.8.2023 jälkeen niitä ei enää saa valmistaa lainkaan.

Vaikka varastoissa olevia loisteputkia saa edelleen myydä ja asentaa, niiden valmistus on jo tullut päätökseen, eikä niitä kannata enää asentaa myymälöihin. 

Lue, miksi ja miten LED-valot toimivat erinomaisesti myymälöiden valaistuksessa.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

  • Myymälän valaistus – LED-valoilla merkittäviä hyötyjä
  • Myymälän valaistus – Eroon loisteputkista
  • Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin – Myymälän valaistus kuntoon
  • Mitä muuta kannattaa huomioida kun vaihdat loisteputket?
Vaihda kaikki loisteputket led-valoiksi nopeasti ja helposti, liikekiinteistöihin ja taloyhtiöihin.

Myymälän valaistus – LED-valoilla merkittäviä hyötyjä

LED-valot ovat erinomainen valinta myymälän valaistukseen useista syistä. Ne tarjoavat erinomaisen ja yhtenäisen värin, mikä on erityisen tärkeää myymäläympäristössä, missä oikeiden värien erottuminen voi vaikuttaa tuotteiden houkuttelevuuteen. LED-valot tarjoavat kirkkaan ja luonnollisen valon, joka auttaa korostamaan tuotteiden ominaisuuksia. Ne antavat sinulle täyden valotehon heti – ilman välkkymistä.

Lisäksi LED-valot ovat helposti säädettävissä kirkkauden, värilämpötilan ja suunnan suhteen, ja ne kuluttavat merkittävästi vähemmän energiaa kuin perinteiset loisteputket tai halogeenivalot. Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin vähentää sähkölaskua pitkällä aikavälillä, mikä on merkittävä etu myymälän pitäjille.

Myymälän valaistus – Eroon loisteputkista

Vaihtaminen loisteputkista LED-valoihin tarjoaa muitakin konkreettisia hyötyjä, kuten:

Alhaisempi energiankulutus: LED-valot kuluttavat vähemmän sähköä tarjoten silti kirkkaan ja laadukkaan valaistuksen. LED -valot kuluttavat 50-70% vähemmän sähköä – antaen saman valaistuksen kuin loisteputket.

Pidempi käyttöikä: LED-valot kestävät huomattavasti pidempään kuin perinteiset valot, mikä vähentää tarvetta säännöllisille vaihdoille. Niiden käyttöikä on jopa tuplasti pitempi kuin loisteputkien.(30 000 tuntia, noin 10 vuotta.

Asennuksen helppous: LED-valojen asentaminen ja integroiminen olemassa oleviin valaisinjärjestelmiin on suhteellisen helppoa. Ne ovat usein yhteensopivia vanhojen valaistusjärjestelmien kanssa, mikä helpottaa päivitysprosessia.

Vähäisempi ylläpitotarve: Niiden pitkäikäisyys vähentää huomattavasti ylläpitokustannuksia, kuten vaihtotarvetta ja työvoimakustannuksia.

Ympäristöystävällisyys: LED-valot ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät sisällä haitallisia aineita ja vähentävät elektroniikkajätettä.

Ohjelmoitavuus ja älykkyys: LED-valoja voidaan ohjelmoida eri kirkkaustasoihin ja väreihin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi valaistuksen säätämisen eri vuorokaudenaikoina tai erityistapahtumien yhteydessä, mikä luo muunneltavuutta ja houkuttelevuutta kauppakeskuksissa.

Kaiken kaikkiaan LED-valot tarjoavat kustannustehokkaan, laadukkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon myymälän valaistukseen, mikä voi parantaa asiakaskokemusta ja tuotteiden esittelyä.

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Loisteputket led-valoiksi toimistoissa, toimitiloissa.

Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin – Myymälän valaistus kuntoon

LED-valot ovat erinomainen vaihtoehto myymälöiden ja liiketilojen valaistukseen. Niiden energiatehokkuus säästää sähkökustannuksia ja pitkä käyttöikä vähentää ylläpitokustannuksia. Lisäksi LED-valot tarjoavat miellyttävän valaistuksen ja värilämpötilan, joka voi parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja suorituskykyä. 

Lue myös, miksi LED-valot sopivat hyvin toimistotiloihin >>

Oikeanlainen valaistus voi vaikuttaa merkittävästi työntekijöiden hyvinvointiin ja terveyteen. Sopiva valaistus vähentää silmien rasitusta, ehkäisee väsymystä ja voi parantaa keskittymistä työtehtäviin.

Valaistuksen vaihto kannattaa tehdä kerralla, säästät huomattavasti vaihtokustannuksissa. Vaikka vaihto ei olisi edessä, jos vaihdat loisteputket LEDeihin, on lopullinen hankinnalla vain 1,5 – 5 vuoden takaisinmaksuaika

Sopivalla valaistuksella parannat tuottavuutta!

Lue kaikki kauppakeskuksen valaistuksesta >>

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Mitä muuta kannattaa huomioida kun vaihdat loisteputket?

Kun tilaat meiltä ilmaisen kartoituksen, käydään läpi seuraavat asiat jotka kannattaa huomioida samalla kertaa kun valaistukseen tehdään muutenkin muutoksia:

  • Tarvitseeko valaisimia vaihtaa lamppujen ja loisteputkien lisäksi? Yleensä ei, mutta jos valaisimet ovat jo kellastuneet tai tyylinsä päässä, voidaan vaihto tehdä samalla kertaa.
  • Samalla kertaa voidaan asentaa älykäs valaistus, jolla säästetään kustannuksia entisestään. Valaistus voi olla päällä juuri siellä missä sitä tarvitaan ja vain kun sitä tarvitaan.
  • Tarkastetaan tiloihin sopiva riittävä valaistus – parannetaan tuottavuutta sopivalla valaistuksella.

Ollaan yhteydessä! Jätä tarjouspyyntö tai pyydä kartoituskäynti tästä!

Tarjouspyyntölomake – Wise