Vaihda kaikki loisteputket led-valoiksi nopeasti ja helposti, liikekiinteistöihin ja taloyhtiöihin.
, , , ,

Toimiston valaistus – LED-valoilla viihtyvyyttä ja tehoa

Toimiston valaistus mietinnässä?

Toimistotilojen valaistuksella on merkittävä vaikutus työympäristön laatuun ja työntekijöiden suorituskykyyn. Valaistuksen valinta ja suunnittelu auttavat sinua luomaan viihtyisämmän ja tehokkaamman työympäristön.

Loisteputket poistuvat kokonaan markkinoilta, ja niitä ei ole saanut valmistaa enää elokuun 2023 jälkeen. Vaikka loisteputkia vielä olisikin saatavilla, niitä ei enää kannata asentaa toimistoihin.

Lue, millainen on hyvä toimiston valaistus, ja mitä sinun tulee huomioida, kun siirryt loisteputkista LED-valoihin. 

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

  • Eroon loisteputkista – Tehokas toimistovalaistus
  • Toimiston valaistus vaikuttaa työhyvinvointiin –  Ovatko LED-valot hyvä ratkaisu?
  • Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin – Toimiston valaistus kuntoon
  • Mitä muuta kannattaa huomioida kun vaihdat loisteputket?
Led-valot taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja toimistoihin.

Eroon loisteputkista – Tehokas toimistovalaistus

Loisteputkia ei kannata enää asentaa toimistoihin. LED-valot tuovat lukuisia hyötyjä, minkä vuoksi niihin kannattaa siirtyä heti. 

LED-valot tarjoavat monia etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon muihin valaistustekniikoihin verrattuna:

Energiatehokkuus: LED-valot ovat äärimmäisen energiatehokkaita. Ne kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä verrattuna perinteisiin valonlähteisiin, mikä vähentää sähkölaskuja merkittävästi. LED -valot kuluttavat 50-70% vähemmän sähköä antaen saman valaistuksen kuin loisteputket.

Pitkä käyttöikä: LED-valot kestävät huomattavasti pidempään kuin perinteiset valaistusratkaisut. Niiden käyttöikä on jopa tuplasti pitempi kuin loisteputkien. (30 000 tuntia, noin 10 vuotta)

Ympäristöystävällisyys: LED-valot ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät sisällä haitallisia aineita, kuten elohopeaa tai muita myrkyllisiä aineita. Lisäksi niiden pitkä käyttöikä vähentää jätteen määrää.

Laadukas valaistus: LED-valot tarjoavat kirkkaan, laadukkaan ja tasaisen valaistuksen. Ne tarjoavat myös erilaisia värilämpötiloja ja värivaihtoehtoja, jotka voivat parantaa tunnelmaa ja viihtyvyyttä eri ympäristöissä.

Nopea syttymisaika: LED-valot syttyvät välittömästi täydellä kirkkaudella ilman välkyntää. Tämä tekee niistä ihanteellisia esimerkiksi toimistoympäristöissä, joissa tarvitaan heti valoa ilman odottelua.

Älykkäät ominaisuudet: LED-valoja voidaan ohjata ja säätää helposti erilaisten älykkäiden valaistusjärjestelmien avulla, kuten liiketunnistimien ja älykkäiden säätimien avulla, mikä parantaa energiatehokkuutta entisestään.

Toimiston valaistus vaikuttaa työhyvinvointiin – Ovatko LED-valot hyvä ratkaisu?

Toimistovalaistuksessa on tärkeää huomioida sen vaikutukset työssä jaksamiseen, työn tehokkuutteen ja työhyvinvointiin. Oikealla valaistuksella teet työn teosta mukavampaa, sekä tehokkaampaa.

LED-valot tarjoavat tasaisen ja pehmeän valaistuksen, mikä vähentää silmien rasitusta. Niiden kyky tuottaa laadukasta valoa vähentää heijastuksia ja varjoja, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon silmäystävälliseen valaistukseen.

Lisäksi LED-valot tarjoavat luonnollista valoa, joka edistää valppautta ja keskittymiskykyä. Niiden mahdollisuus säätää valon kirkkautta ja sävyä auttaa ylläpitämään mielenkiintoa ja tehokkuutta. LED-valot tarjoavat erilaisia värilämpötiloja, joten voit valita valon, joka tukee toimiston haluttua tunnelmaa. Lämpimämpi valo voi luoda rauhallisen ja viihtyisän ilmapiirin, kun taas kylmempi valo voi edistää virkeyttä.

LED-valot tarjoavat kirkasta ja tasaisesti jakautuvaa valoa, mikä voi edistää työntekijöiden tehokkuutta ja suorituskykyä toimistotyössä. Jotkut LED-valot puolestaan tarjoavat mahdollisuuden säätää valon voimakkuutta ja sävyä päivän eri aikoina, jäljitellen luonnollisen valon vaihtelua.

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Loisteputket led-valoiksi toimistoissa, toimitiloissa.

Loisteputkien vaihtaminen LED-valoihin – Toimiston valaistus kuntoon

LED-valot ovat erinomainen vaihtoehto toimistotilojen valaistukseen. Niiden energiatehokkuus säästää sähkökustannuksia ja pitkä käyttöikä vähentää ylläpitokustannuksia. Lisäksi LED-valot tarjoavat miellyttävän valaistuksen ja värilämpötilan, joka voi parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja suorituskykyä. 

Oikeanlainen valaistus voi vaikuttaa merkittävästi työntekijöiden hyvinvointiin ja terveyteen. Sopiva valaistus vähentää silmien rasitusta, ehkäisee väsymystä ja voi parantaa keskittymistä työtehtäviin.

Valaistuksen vaihto kannattaa tehdä kerralla, säästät huomattavasti vaihtokustannuksissa. Vaikka vaihto ei olisi edessä, jos vaihdat loisteputket LEDeihin, on lopullinen hankinnalla vain 1,5 – 5 vuoden takaisinmaksuaika

Sopivalla valaistuksella parannat tuottavuutta.

Kiinnostuitko tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Mitä muuta kannattaa huomioida kun vaihdat loisteputket?

Kun tilaat meiltä ilmaisen kartoituksen, käydään läpi seuraavat asiat jotka kannattaa huomioida samalla kertaa kun valaistukseen tehdään muutenkin muutoksia:

  • Tarvitseeko valaisimia vaihtaa lamppujen ja loisteputkien lisäksi? Yleensä ei, mutta jos valaisimet ovat jo kellastuneet tai tyylinsä päässä, voidaan vaihto tehdä samalla kertaa.
  • Samalla kertaa voidaan asentaa älykäs valaistus, jolla säästetään kustannuksia entisestään. Valaistus voi olla päällä juuri siellä missä sitä tarvitaan ja vain kun sitä tarvitaan.
  • Tarkastetaan tiloihin sopiva riittävä valaistus – parannetaan tuottavuutta sopivalla valaistuksella.

Ollaan yhteydessä! Jätä tarjouspyyntö tai pyydä kartoituskäynti tästä!

Tarjouspyyntölomake – Wise