Haluatko pienentää sähkölaskua nopeasti?

Aurinkopaneelit Järvenpää

Olisiko aika pienentää sähkölaskua tuntuvasti, jopa 20-35 % nykyisestä? Haluatko ottaa harppauksen ympäristöystävällisempään ja omavaraisempaan suuntaan sähköntuotannossa?

Wirmax Solarilta saat laadukkaista ja tehokkaista aurinkopaneeleista koostuvan aurinkovoimalan avaimet käteen -periaatteella toimitettuna sekä juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä Järvenpäähän – jopa 2 viikossa.

Miksi aurinkopaneelit Järvenpäähän kannattaa juuri nyt?

Sähkön hintakehitys

Sähkön hinnat ovat lyhyessä ajassa jopa 3-5 kertaistuneet ja pitkällä aikavälillä energian hinta nousee tilastollisesti 2 % vuosittain. Omilla aurinkopaneeleilla voit pienentää sähkölaskua jopa 20-35 %.

Kestävät materiaalit

Materiaalit ovat huoltovapaita ja kestäviä. Paneeleissa on 25 vuoden tehontuottotakuu. Voimalan elinkaareksi arvioidaan 30-50 vuotta. Näillä saat omavaraista sähköntuotantoa pitkäksi aikaa.

Ekologisuus

Aurinkovoimalat ovat helppo ja taloudellinen tapa vähentää päästöjä uusiutuvalla aurinkosähköllä. Tässä ratkaisussa yhdistyvät järki ja arvot. Ja luonto kiittää.

Aurinkopaneelilaskuri – laske, minkä kokoisen aurinkovoimalan tarvitset Järvenpään alueella

Aurinkolaskuri (uusi)

Pieni aurinkovoimala (0% ylituotantoa)

Keskisuuri aurinkovoimala (20% ylituotantoa)

Suuri aurinkovoimala (30% ylituotantoa)

Miksi tilata aurinkopaneelit Järvenpäässä juuri meiltä?

  • Teemme aurinkopaneelien asennuksen satojen kohteiden kokemuksella.
  • Jokainen koti ja katto on uniikki – saat parhaan ratkaisun huomioiden tuottavuuden, ulkonäön ja takaisinmaksuajan.
  • Saat läpinäkyvän ja kilpailukykyisen tarjouksen juuri sinun kotiisi räätälöitynä.
  • Käytämme vain parhaan laatuluokituksen tuotteita, joilla on hyvät ja uskottavat takuut.
  • Saat useita vuosikymmeniä kestävän ratkaisun toimittajalta, joka on pitämässä siitä huolta vielä useiden vuosienkin päästä.
  • Nopeiden prosessien vuoksi voit saada järjestelmän asennettuna jo 2-4 viikossa.

Laske aurinkopaneelien hinta

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille ja muihin kiinteistöihin Järvenpäässä – Elämäsi investointi!

Mietityttääkö sähkön hintojen tulevaisuus? Haaveiletko omavaraisuuden kasvattamisesta sähköntuotannossa? Haluatko tehdä ekologisia ja kestäviä valintoja elämässäsi?

Silloin Wirmax Solarin aurinkopaneelit ovat valintasi!

Investoiminen omiin aurinkopaneeleihin juuri nyt on mahdollisesti elämäsi paras investointi.

Euroopassa on alettu irtautua idän fossiilisten energianlähteiden riippuvuudesta ja investoidaan uusiutuvaan energiaan. Tämä on yksi iso syy, miksi sähkön hinnat ovat lyhyessä ajassa jopa 3-5 kertaistuneet. Mutta myös pidemmän aikavälin tarkastelulla energian hinta nousee tilastollisesti 2 % vuosittain. Sen lisäksi, kun on arvioitu, että vuoteen 2050 mennessä sähkön kulutus tuplaantuu, siinä on jo monta syytä, miksi omiin aurinkopaneeleihin investoiminen on enemmän kuin järkevää.

Hankkimalla meiltä aurinkopaneelit kotiisi, mökillesi tai muuhun kiinteistöön, saat pienennettyä sähkölaskuasi jopa 20-35 %. Nykyisillä sähkön hinnoilla hankkimiesi aurinkopaneeleiden takaisinmaksuaika on vain 6-8,5 vuotta. Ja ne jopa rahoittavat itse itsensä.

Aurinkosähkö antaa maltillisillakin laskelmilla paremman tuoton sijoitetulle pääomalle kuin pörssi. Ja tuotto on vieläpä verovapaata suoraa säästöä omassa sähkölaskussa.

Omat aurinkopaneelit myös kasvattavat kiinteistösi arvoa samalla, kun itse nautit pienemmistä sähkölaskuista ja luonto kiittää!

Tee elämäsi paras investointi ja valitse Wirmax Solarin aurinkopaneelit!

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä Järvenpäähän.

Ota yhteyttä meihin, niin saat kuulla lisää aurinkosähköratkaisustamme.

Aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille, kiinteistöihin.

Aurinkopaneelien hinta Järvenpää – Mitä se maksaa?

Aurinkopaneelien hinta Järvenpäässä vaihtelee aurinkovoimalan koon mukaan. Voit säästää hankkimalla isomman aurinkovoimalan, joka samalla parantaa myös takaisinmaksuaikaa.

Katso, minkä kokoisen aurinkovoimalan tarvitset ja kysy hinta aurinkopaneeleille aurinkopaneelilaskuristamme.

Kustannusten osalta juuri nyt on paras hetki hankkia aurinkopaneelit, sillä materiaalien hinnat ovat tulleet pitkään alas saavuttaen lakipisteen samalla, kun sähkön hinta on noussut pysyvästi korkeammalle tasolle.

Meiltä saat aurinkopaneelit katollesi Järvenpäässä 6 kuukauden kuluttomalla ja korottomalla sopimuksella.

Hanki tehokas ja tuottava aurinkosähköjärjestelmä Järvenpäässä ja ala elämään auringon laskuun heti!

Miten aurinkopaneelien tilaus ja asennus etenevät Järvenpäässä?

Mikä Wirmax?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – aurinkopaneelit

Aurinkopaneeli on laite, joka muuntaa auringon säteilyn sähköenergiaksi. Tämä tapahtuu hyödyntämällä ns. fotovoltaista ilmiötä, jossa valo saa aikaan sähkövirran. Aurinkopaneeli koostuu useista aurinkokennoista, jotka ovat yleensä valmistettu puolijohteesta, kuten piistä. Kun auringonvalo osuu aurinkokennoon, se saa elektronit liikkeelle ja luo sähkövirtaa. Kennojen yhdistäminen sarjaan tai rinnan mahdollistaa suuremman sähkötehon tuottamisen.

Kun auringonvalo osuu aurinkokennoon, se saa elektronit liikkeelle ja luo sähkövirtaa. Sähkövirta johdetaan aurinkopaneelista järjestelmään liitettyyn laitteeseen tai sähköverkkoon erityisten johtimien avulla. Kun sähköä halutaan käyttää esimerkiksi kodin laitteissa, se muunnetaan tasavirrasta vaihtovirraksi invertterin avulla, koska useimmat kotitalouslaitteet käyttävät vaihtovirtaa.

Aurinkopaneelien käyttö on ympäristöystävällinen ja kestävä tapa tuottaa energiaa, koska se ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä, eikä vaadi luonnonvarojen käyttöä energian tuotantoon, kuten fossiiliset polttoaineet. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, jota on saatavilla rajattomasti. Tämän lisäksi aurinkopaneelit auttavat sinua pienentämään sähkölaskuasi, koska siirryt osittain omavaraisuuteen sähköntuotannossa.

Aurinkopaneelien tarkkaa hintaa on hankala sanoa, koska siihen vaikuttaa mm. se, minkä kokoisen aurinkosähköjärjestelmän hankit. Katso, minkä kokoisen aurinkovoimalan tarvitse ja kysy hinta aurinkopaneelilaskuristamme tai ota yhteyttä meihin, niin tulemme antamaan kilpailukykyisen ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen.

Aurinkopaneelin tuottama sähkömäärä riippuu useista tekijöistä, kuten paneelin tehokkuudesta, sen koosta, auringonvalon määrästä ja paneelin asennuskulmasta. Yleensä paneelin tuotantoteho ilmoitetaan watteina (W) tai kilowatteina (kW) ja se viittaa siihen, kuinka paljon sähköä paneeli tuottaa ihanteellisissa olosuhteissa.

Yksittäisen, esimerkiksi yhden neliömetrin aurinkopaneelin teho voi olla noin 150-200 wattia. Tästä voidaan laskea, että hyvissä olosuhteissa paneeli tuottaisi noin 1-1,5 kWh energiaa päivässä (olettaen, että aurinko paistaa noin 6-10 tuntia päivässä). On kuitenkin huomattava, että todellinen tuotto vaihtelee suuresti sääolosuhteiden, vuorokaudenajan ja vuodenajan mukaan.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikki tämä on vain suuntaa-antavaa ja todellinen sähköntuotanto riippuu paikallisista olosuhteista ja paneelin asennuksesta. Parhaiten saat tietoa omiin tarpeisiisi sopivan aurinkopaneelijärjestelmän tuotosta keskustelemalla ammattilaisemme kanssa, joka osaa ottaa huomioon kaikki tarvittavat seikat.

Aurinkopaneelien takaisinmaksuaika on tällä hetkellä 6-8,5 vuotta, mutta parhaimmillaan ne voivat jopa rahoittaa itse itsensä.

Kyllä lähtökohtaisesti, nykyisillä (2023) energianhinnoilla paneelit tuottavat jopa paremmin kuin pörssi-indeksit keskimäärin, kunhan huomioidaan seuraavat seikat: paneeleihin ei kohdistu liikaa varjoja, katon ilmansuunta ei ole pohjoiseen, kattoremonttia ei ole tiedossa seuraavaan 15-20 vuoteen ja ostajan taloudellinen tilanne sallii investoinnin.

Aurinkovoimalat ja myös aurinkopaneelit kestävät hyvin jopa Suomen sääolosuhteita. Niiden eliniäksi ennustetaan jopa 30-50 vuotta, jonka aikana ne voivat tuottaa arvonsa moninkertaisesti takaisin. Asennuksessa pitää kuitenkin osata hoitaa johdotus oikein ja huomioida asennuksessa, että paneelien päälle ei pääse kertymään liian suurta lumikuormaa.

Ei tarvitse. On parempi, ettei niihin koske, ettei niiden pinta naarmuunnu vaikkapa lumilapion toimesta. Suomessa sataa niin usein, että paneelien pinta pysyy puhtaana itsestään. Voimala ei muutenkaan tarvitse huoltoa, mutta jotkut asiantuntijat arvioivat että noin 15 vuoden välein pitää varautua vaihtamaan invertteri. Tämä on nopea toimenpide, ja ennen tätä voimala on yleensä ehtinyt tuottaa arvonsa jo takaisin.

Aurinkopaneelit ovat pientaloihin hyvä sijoitus. Jos katon lappeiden ilmansuunnat ovat etelään, itään tai länteen, voi voimalan takaisinmaksuaika olla nykyisillä (2023) energianhinnoilla olla 6-8 vuotta, joka vastaa 8–12 % vuosittaista tuottoa sijoitukselle suorana säästönä. Tärkeää on kuitenkin huomioida kotitalouden kulutus ja voimalan riittävä mitoitus, jos haluaa optimoida parasta tuottoa pääomalle.

Aurinkopaneelit voivat aluksi näyttää oudolta, jos niitä ei ole tottunut näkemään ympäristössään. Ne ovat myös ajan mittaa muuttuneet tyylikkäämmiksi. Hyvin toteutetussa asennuksessa johdotus ja putkitus on mietitty siten, että ne herättävät mahdollisimman vähän huomiota julkisivussa.

Kotitalousvähennystä voi saada 2 vuotta talon lopputarkastuksen jälkeen. Monissa kohteissa voimalan vuosittainen hyöty voi olla 1000–1500 €, joka on samaa luokkaa kuin työstä saatava kotitalousvähennys. Jos siis talosi on rakenteilla tai alle vuoden sisään valmistunut, voi investointi olla taloudellisesti järkevää.

Akusto parantaa huoltovarmuutta, eli vähentää sähkökatkoista aiheutuvaa haittaa. Lisäksi ne tasaavat tuotanto- ja kulutuspiikkejä, jolloin pystyt hyödyntämään tuotetusta energiasta suuremman osan omaan käyttöösi. Lisäksi tyypilliset aurinkovoimalat lopettavat tuotantonsa sähkökatkon aikana, mutta akuston kanssa ne jatkavat tuotantoa ja lataavat akkuja. Kokonaishinta voi kuitenkin herkästi kasvaa esimerkiksi 8 000–10 000 eurolla akkujen ja kalliimman invertterin vuoksi. Nykyisin sähkön ylituotannosta maksetaan käypä hinta (pörssihinta), joka vähentää akkujen taloudellista kannattavuutta. Akut eivät ole tällä hetkellä kannattava ratkaisu yksin taloudellisin perustein, mutta tietyillä alueilla tai muista syistä johtuen ne voivat silti olla paras ratkaisu oikealle ostajalle!

Aurinkopaneelien teho heikkenee noin 0,5 % vuosittain. Paneelivalmistajat lupaavat 25 vuoden tehontuottotakuun, eli että ne tuottavat yli 80 % maksimitehoista vielä 25 vuoden jälkeenkin. Vaikka paneelien teho heikkenee 0,5 % vuosittain, kasvaa sähkön hinta keskimäärin 2 % vuosittain (tilastokeskus), joka kompensoi heikkenemisen pitkässä juoksussa.

Aurinkovoimalan arvioitu käyttöikä on noin 30 vuotta, eli voimalaa ei kannata hankkia, jos talon elinikä on sitä merkittävästi lyhyempi, taloon on tiedossa kattoremontti, katolle osoittavat paneelit osoittaisivat pohjoiseen tai lähes pohjoiseen tai jos pihalla on vaikkapa suuria puita, joiden tiedät varjostavan kattoa (aina näin ei ole – me osaamme laskea ja selvittää todellisen varjostuksen eri vuodenaikoina!). Aurinkovoimala on myös iso sijoitus, noin 6000 € – 12 000 €, ja se kannattaa tehdä vain jos taloudellinen tilanne sen sallii. Pitkässä juoksussa ja hyvässä kohteessa aurinkovoimala on erinomainen sijoitus.

Jos talon vuosikulutus alenee riittävästi, voi se parantaa talon energialuokkaa, joka taas voi nostaa talon jälleenmyyntiarvoa varsinkin, jos energian hinnat ovat korkeat.

Voit saada asennustyön osuudesta kotitalousvähennystä, jos talosi lopputarkastuksesta on 2 vuotta (noin 10-14 % voimalan kokonaishinnasta). Lisäksi voit yrittää hakea vaikkapa ara:n energia-avustusta, jos uskot kohteesi kriteerien täyttyvän. Yritykset voivat saada Business Finlandilta tukea ja maatalousyrittäjät Mavi:lta.

Pyydä meiltä maksuton kartoitus!

Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta saat kilpailukykyisen ja juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen. Ja pian sinullakin voi olla oma aurinkovoimala!

Ajankohtaisia Artikkeleita

Kysy lisää tai Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Laske aurinkopaneelien hinta laskurilla tai ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pasi Savola

Myynti, aurinkovoimalat
Yritysasiakkaat
+358 50 350 9639
pasi.savola@wirmax.fi

Eerikki Kautto

Myynti, aurinkovoimalat
Kuluttajat
+358 44 281 3050
eerikki.kautto@wirmax.fi

Tarjouspyyntölomake – Solar

Wirmax SOLAR Instagramissa

@wirmaxtalotekniikka

Tähän vuoden aikaan aurinkovoimaloiden tuotto on melkein parhaimmillaan, sillä kelit ovat vielä viileät, eivätkö aurinkopaneelit kuumene niin paljoa kesään verrattuna. Tuotto on siis erinomainen. 

Meiltä saat hyvän tarjouksen ja laadukkaan asennuksen nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä, pasi.savola@wirmax.fi tai eerikki.kautto@wirmax.fi 

Lue lisää aurinkopaneeleista, www.wirmax.fi/aurinkopaneelit ☀️

#referenssi #wirmaxsolar #aurinkopanelit #aurinkovoimala #taloyhtiö
Aurinkopaneelit alkavat taas pikku hiljaa tuottamaan hyvin! Aurinkovoimalalla on edelleen noin 6,5 - 8 vuoden takaisinmaksuaika. Kysy maksutonta kartoitusta paljonko sinä hyötyisit ja varaa asennusaika alkukeväälle nyt! ☀️

Ota yhteyttä, pasi.savola@wirmax.fi tai eerikki.kautto@wirmax.fi 

Lue lisää aiheesta, www.wirmax.fi/aurinkopaneelit

#aurinkopaneelit #aurinkovoimala #taloyhtiö #omakotitalo #wirmaxsolar #referenssi
20 kW aurinkovoimala asennettu kiinteistöön Askolassa. Kyseinen voimala tulee tuottamaan n. 18 000 kWh vuodessa. 

#wirmax #wirmaxsolar #aurinkovoimala #aurinkopaneelit #aurinkoenergiaa