Kameravalvontajärjestelmä Wirmaxilta.
Gane Oy on nyt osa Wirmaxia!

Kiinteistön turvatekniikka kuntoon

Turvajärjestelmät kiinteistöihin Merikarvia

Olisiko aika laittaa kiinteistönne turvallisuus kuntoon ja ennaltaehkäistä omaisuusvahinkojen syntyminen?

Saatte kaikki turvatekniikkaan liittyvät palvelut saman katon alta avaimet käteen -toteutuksella. Meiltä löytyy osaaminen ja ammattitaito etsiä tilaan ja käyttöön sopivat ja tarpeelliset laitteet ja järjestelmät. Kiinteistön turvajärjestelmätyöt Merikarvialla nopeasti ja vankalla kokemuksella Wirmax-konserniin kuuluvalta Ganelta.

Ota yhteyttä meihin Merikarvialla

Mitä turvajärjestelmiä meiltä saa Merikarvialla?

Turvallisuus vaatii kokonaisvaltaista ymmärrystä ja suunnittelua

Kiinteistön turvallisuuden takaaminen vaatii kokonaisvaltaista suunnittelua, ei pelkkää laitteiden hankintaa sieltä sun täältä.

Usein esimerkiksi hankitaan kamerat kiinteistöön ilman ymmärrystä kokonaistarpeesta. Asennusvaihe on puutteellinen, jolloin kuvataan väärää kohtaa tai kuvasta ei erotu tarvittavat yksityiskohdat. Pelkkä kamera ei ole automaattisesti turvallisuuden tae.

Kun turvajärjestelmiä ei suunnittele ja toteuta turvallisuusalan ammattilainen, lopputuloksena on liian usein pelkkä rahan tuhlaus. Ammattilainen osaa kysyä ja kartoittaa asiakkaan tarpeet.

Sen sijaan, että turvajärjestelmät nähtäisiin pelkkänä kulueränä, tulisi niitä pitää investointina turvallisuuteen. Tee oikeat valinnat alusta alkaen. Tarpeettoman tai puutteellisen järjestelmän hankinta voi paitsi heikentää turvallisuutta, myös tulla kalliiksi pitkällä aikavälillä.

Rikosilmoitinjärjestelmä.

Tee tilaus nyt ja varmistu, että kiinteistön turvajärjestelmät ovat kunnossa!

Paloilmoitinjärjestelmä.

Parhaat turvatekniikan ratkaisut Merikarvialla Wirmaxilta

Laita kiinteistösi turvajärjestelmät kuntoon Wirmaxin avulla. Meiltä saat kaikki turvatekniikkaan liittyvät palvelut saman katon alta Merikarvian alueella. Meiltä löytyy osaaminen ja ammattitaito etsiä tilaan ja käyttöön sopivat ja tarpeelliset laitteet ja järjestelmät. Tekninen osaaminen on vahvuutemme.

Olemme laiteriippumattomia eli meillä voit valita haluamasi laitteen ja järjestelmän. Emme myy vain jotain tiettyä laitetta tai järjestelmää. Mutta meillä saat kaiken yhden luukun periaatteella, kun aikaisemmin ostit neljältä eri toimijalta.

Meidän avullamme vältyt siltä, että teet hankintoja monilta eri toimijoilta ilman yhtenäistä suunnitelmaa. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa lopullinen järjestelmä on sekava ja päällekkäinen, ja näin ollen tehottomampi kuin yhtenäisesti suunniteltu kokonaisuus.

Palvelumme voi olla koko projekti suunnittelusta toimitukseen kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella tai osia siitä.

Miksi turvajärjestelmät Wirmaxilta?

Kaikki turvatekniikkaan liittyvät palvelut saman katon alta – Ymmärrämme kokonaisuuksia. Pystymme kattamaan kokonaisvaltaisesti koko kiinteistön tarpeet järjestelmästä riippumatta ja tuomaan järjestelmät yhteen.

Nykyaikaiset menetelmät ja osaaminen – Toteutamme turvajärjestelmätyöt nopeasti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä ajeluita ja hukkatunteja. Tekninen osaaminen on vahvuutemme.

Valitse sopiva ajankohta, me hoidamme loput – Wirmaxilta saat ainoana toimijana Suomessa turvajärjestelmät helposti verkosta ennalta sovittuna, sinulle sopivana ajankohtana. Työt tehdään kerralla kuntoon, ilman yllätyksiä.

Alan parhaat tuotteet ja ratkaisut – Emme ole riippuvaisia yhdestä laitevalmistajasta, vaan käytössämme on alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Meiltä saa kustannustehokkaita, toimivia, räätälöityjä ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

Turvajärjestelmät Merikarvialle – Meiltä saat toimivat ja laadukkaat turvajärjestelmät Merikarvialle nopeasti ja ammattitaidolla.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa – Meille asiakas on aina etusijalla. Emme myy väkisin, vaan vain aitoon tarpeeseen. Asiakastyytyväisyytemme on yli 90 %.

Kattavat palvelut saman katon alta – Kiinteistön turvajärjestelmien lisäksi saat meiltä kätevästi saman katon alta muutkin huolto- ja asennuspalvelut, kuten automaatio-, aurinkosähkö-, LVI-, sähkö– ja sähköauton latauspalvelut.

Miksi turvajärjestelmä kannattaa?

Erilaiset turvatekniikan järjestelmät ovat tärkeä osa kiinteistöjen ja toimitilojen turvallisuutta sekä liiketoimintaa. Nykyaikaisen turvatekniikan avulla suojaat kaikkea toiminnallesi tärkeää: ihmisiä, omaisuutta, tietoa jne.

Omaisuusvahingot voidaan ennaltaehkäistä muutenkin kuin murron näkökulmasta. Tulipalot, vesivahingot tai -vuodot voidaan ennaltaehkäistä ennen niiden tapahtumista. Vahingot eivät kerro etukäteen, milloin ne tulevat.

Toimivien turvajärjestelmien myötä saat samalla huolettomuuden, ymmärryksen ja turvan tunteen, että asiat ovat kunnossa.

Myös erilaiset määräykset, kustannustehokkuus ja huollon tarpeet ohjaavat tarvetta hankkia turvajärjestelmiä.

Kulunvalvontajärjestelmä.

Turvajärjestelmän hinta Merikarvia – Mitä turvajärjestelmä maksaa?

Jokainen turvajärjestelmäprojekti on yksilöllinen riippuen mm. kohteesta, tehtävän työn laajuudesta ja asennettavasta laitteistosta.

Kun keskität ostot yhdelle toimijalle, säästät aikaa ja rahaa. Eikä sinun tarvitse asioida viiden osapuolen kanssa.

Kun haluat tietää hinta-arvion kiinteistösi turvajärjestelmän toteutukselle Merikarvialla, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Olemme yhteydessä sinuun heti seuraavana arkipäivänä.

Älä maksa turhasta, tilaa Wirmax hoitamaan homma kerralla kuntoon! Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Miten turvajärjestelmän asennustyöt etenevät Merikarvialla?

1

Yhteydenotto

Ota yhteys meihin. Voit joko jättää yhteydenottopyynnön, soittaa tai lähettää sähköpostia, niin sovimme suunnittelukäynnin kohteeseen.
2

Kohteeseen tutustuminen ja parhaan ratkaisun etsiminen

Kiinteistöjen ja niiden turvatekniikan tason selvittäminen. Etsimme tarpeen mukaisen, parhaan turvajärjestelmäratkaisun kiinteistöllenne teidän toiveidenne pohjalta.
3

TARJOUksen antaminen ja hyväksyminen

Saat kilpailukykyisen ja kustannustehokkaan tarjouksen.
4

ASENNUSaikataulun sopiminen

Asennusaikataulu sovitaan etukäteen teille sopivaan ajankohtaan.
5

Työmaan valmistuminen ja käyttöönotto

Asennus toteutetaan vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla sovitulla tavalla ja sovittuna ajankohtana.
6

Lasku ja ostosopimus

Saat asennuksen jälkeen laskun Wirmaxilta.

Mikä Wirmax ja Gane?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Gane on nykyään osa Wirmax talotekniikkakonsernia. Gane on kiinteistöautomaation, turvajärjestelmien ja sähköjärjestelmien palvelualan yritys. Palvelemme kokonaisvaltaisesti eli meiltä saat sekä suunnittelun, laitetoimitukset, käyttöönoton ja asennuksen että kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – Turvajärjestelmä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous parhaasta turvajärjestelmäratkaisusta teidän kiinteistöön. Wirmaxilla on monipuolinen järjestelmäosaaminen ja kokonaisymmärrys. Meiltä saatte kustannustehokkaat, toimivat ja asiakaslähtöiset ratkaisut.

Ajankohtaista

artikkeleita

Paloilmoitinjärjestelmä.

Palovaroitin taloyhtiön vastuulla? Näin uusi pelastuslaki velvoittaa taloyhtiöitä vuonna 2026.

19.6.2024

Palovaroitinjärjestelmien merkitys on korostunut uuden pelastuslain myötä, joka siirtää vastuun palovaroittimista asukkailta taloyhtiöille. Tämä opas auttaa taloyhtiöitä navigoimaan uude...

Wirmax Turvajärjestelmä.

Turvatekniikka – Suojaa kiinteistölle ja mielenrauhaa sinulle

10.6.2024

Turvatekniikka – mitä kaikkea se sisältää ja mitä siitä täytyy tietää? Nykypäivän turvatekniikka sisältää monipuolisia ratkaisuja kiinteistön kokonaisvaltaisen turvallisuuden taka...

Wirmax Talotekniikka.

Paloturvallisuus – vinkit paloturvallisuuden parantamiseen

4.6.2024

Oletko koskaan miettinyt, kuinka hyvin kiinteistösi on suojattu tulipalon varalta? Paloturvallisuus on usein näkymätön, mutta tärkeä osa jokapäiväistä turvallisuuttamme. Oikeil...

Kysy lisää tai Pyydä tarjous turvajärjestelmästä

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntölomake - Turva

Turvajärjestelmien ratkaisut kiinteistöön Wirmaxilta

Katso alta paikkakunnat, missä Wirmax-konserniin kuuluva Gane tarjoaa turvajärjestelmäpalveluita: