Wirmax verkkokauppa.

Tilaa ilmalämpöpumppu asennettuna verkkokaupasta

Wirmaxin verkkokaupasta voit kätevästi tilata paikalle putki- tai sähkömiehen ja varata vapaana olevan asennusajan varauskalenterista valitsemallesi päivälle. Asentajan tilaaminen paikalle ei voisi olla enää helpompaa.

Suomen kätevin LVI-töiden verkkokauppa

Wirmax Oy on moderni talotekniikka-alan yritys, joka toimittaa LVI-, sähkö-, automaatio-, ja turvapalvelut. Wirmax toimii pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Oulussa.

Wirmaxin LVISAT-huolto palvelee asiakkaita nopeasti 24/7. Kiinnitämme erityisesti huomiota palvelumme laatuun, yksityiskohtiin ja avoimuuteen. Luomme energiatehokkaita ratkaisuja, jotka helpottavat kiinteistöjen ylläpito, pienentävät hiilijalanjälkeä sekä tuovat kiinteistön omistajille kustannussäästöjä.

Wirmaxin verkkokaupasta voit tilata asennettuna erilaisia tuotteita, esim. ilmalämpöpumppu ja sähköauton latausasema ovat olleet eritäin suosittuja palveluita. Voit varata putki- ja sähkömiehen haluamallesi ajankohdalle, tai voit vaihtoehtoisesti jättää tarjouspyynnön. Verkkokauppa on nopea, helppo sekä vaivaton tapa tilata Wirmaxin palveluita. Palvelut ja asiakirjat dokumentoidaan aina sähköisesti, joten ne ovat helposti saatavilla vielä myöhemminkin.

Verkkokaupan käyttöönotto ei sulje pois vanhoja tilauskanavia. Wirmaxin päivystysnumero ottaa edelleen puheluita ja tilauksia vastaan vanhaan tuttuun tapaan.