Text Link

Jori Kuikka saa johdettavakseen Wirmaxin Wise-liiketoiminnan

Wirmax vahvistuu kun Jori Kuikka aloittaa Wirmax Wise -liiketoiminnan johtajana 1.1.2024 alkaen. 

Kuikan vastuulla on Wirmax Wise-liiketoiminnan kasvu ja kehitys. Johtoryhmän jäsenenä ja vahvan tuotannollisen kokemuksensa myötä hän vahvistaa myös muita liiketoimintojamme. 

Rakennustekniikan insinööri (AMK) Kuikka, 38, on nuoresta iästä huolimatta erittäin kokenut korjausrakennus- ja taloyhtiöhankkeiden johtamisessa. Hän on ollut viime kuukaudet sapatilla ja viettänyt aikaa perheensä kanssa. Perheeseen kuuluu vaimo ja 2-vuotias Noel-poika. Aiemmin Kuikka työskenteli kahdeksan vuoden ajan eri tehtävissä taloyhtiöiden korjaushankkeiden johdossa YIT Talon Tekniikassa. 

Tervetuloa tiimiin Jori!

”Kaipasin uutta haastetta ja mahdollisuutta työelämässä. Pieni levähdystauko tuntui hyvältä mutta joulun pyhien jälkeen on kiva päästä aloittamaan uudet hommat. Uusiutuvan energian hankkeet tuntuvat sellaiselta työltä jolla on juuri nyt merkitystä. Pääsen kehittämään tiimiä jossa on jo valmiiksi paljon osaamista ja uskon oman taustani erilaisten korjaushankkeiden johtamisesta tukevan tiimiä mukavasti. Haluamme kasvaa hallitusti ja olla paras kumppani kiinteistöjen vihreän siirtymän hankkeissa”, Jori Kuikka toteaa.

Mennään yhdessä kohti vihreää tulevaisuutta!