Päivystävä putkimies Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla – nopea palvelu 24/7

Tarvitsetko putkimiestä Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla? Wirmaxin ammattitaitoiset putkimiehet ovat palveluksessasi nopeasti kaikenlaisissa LVI-asennuksissa ja huollossa. Vuotavan hanan korjaus, WC-istuimen tai -altaan asennus, putkivuodon korjaus, viemärin avaus, putkien sulatus sekä muut LVI-huollon toimenpiteet ovat ydinosaamistamme.

Tilaa putkimies helposti ja nopeasti kotiin tai soita päivystävälle putkimiehelle.

Putkimies paikalle nopeasti

Usein putkimies tarvitaan paikalle heti. Vuotavat putket, tukkeutuneet viemärit ja hajonneet wc-istuimet eivät odottele parempia korjausaikoja. Pienetkin vuodot näkyvät yleensä vesilaskussa, ja pahimmillaan huollon siirtäminen saattaa aiheuttaa vesivahinkoja talon rakenteisiin.

Wirmaxin putkimies palvelee sinua nopeasti ja joustavasti ja saapuu paikalle silloin kun sovitaan. Hyvin varusteltu huoltoautomme sisältää kaikki putkitöissä tarvittavat varaosat, joten korjaustyö sujuu ilman keskeytyksiä ja varaosanhakureissuja. Näin hintakin pysyy järkevänä. Tutustu putkihuollon hinnastoon täällä.

Putkimiehemme palvelee Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Toimimme koko pääkaupunkiseudun alueella. Tarvitsetpa putkimiestä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla lähiseudulla, saat meiltä ammattilaisen käyttöösi nopeallakin aikataululla. Olemme kokenut paikallinen toimija, ja ammattilaisemme hoitavat homman kuin homman rautaisella osaamisella ja hyvällä palveluasenteella: asiakastyytyväisyytemme on 4,5/5,0.

Tilaa putkihuolto helposti lomakkeella tai ota yhteyttä päivystävään putkimieheen Helsingin alueella puhelimitse:09 4282 747.

Ammattilainen isoihin ja pieniin putkitöihin

Kodin putkitöissä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Niin suuret kuin pienetkin putkityöt ja -huollot, LVI-asennukset ja -korjaukset hoituvat parhaiten osaavissa käsissä. Wirmaxin kokeneet ammattilaiset hoitavat kaikenkokoiset putkenhuoltotyöt ripeästi ja asiakkaan toiveet huomioiden. Saat työstä tarkan dokumentoinnin, jotta tiedät mistä maksat.

Saat meiltä kaikki nämä putkimiehen palvelut