Aurinkosähköjärjestelmä kotiin.

Harkitsetko aurinkopaneelien hankintaa? Suurin osa aurinkovoimaloista hankitaan ns. avaimet käteen -periaatteella, eli asentajat huolehtivat materiaalien hankinnasta, toimituksesta, asennuksesta ja ilmoituksista verkkoyhtiölle.

Ehkä etsit myös karkeata hinnastoa, mitä eri vaihtoehdot maksaisivat toimitettuna? Tässä artikkelissa käydään läpi, mistä aurinkopaneelipakettien hinta koostuu, ja annetaan joitakin esimerkkihintoja.

Aurinkopaneelipakettien hintaan vaikuttavat tekijät

Aurinkopaneelipakettia valitessa hintaan vaikuttavat useat eri tekijät:

  • Voimalan koko
  • Materiaalien ja komponenttien laatu, alkuperämaa ja maahantuojan historia
  • Kohteen asennuksen haastavuus
  • Asennustyön laatu ja asentajien kokemus
  • Vuodenaika

Materiaalien laatu vaihtelee, samoin maahantuojien historia. Aurinkopaneelibuumin myötä markkinoilla on valtava määrä maahantuojia, jotka ovat olleet toiminnassa korkeintaan pari vuotta. Materiaalien hankintahinta voi tällöin olla halvempi, mutta jos komponenteissa ilmenee ongelmia, ei takuista välttämättä pysty vastaamaan kukaan. 

Asennustyön laatu vaikuttaa myös hintaan. Jos asentajilla on satojen kohteiden ja lähes nollan reklamaation tai rikotun katon kokemus useiden vuosien kokemuksella, on selvää että asennustyö saa maksaa.

Kohteen haastavuus näkyy esimerkiksi katon kaltevuudessa tai kuinka moneen kenttään aurinkopaneelit on jaettava, jotta toivottu määrä mahtuu katolle. Jokaisesta paneelikentästä voi syntyä esimerkiksi 4 tuntia ylimääräistä asennustyötä.

Wirmax Solar valitsee aina aurinkopaneelit vain luotettavilta maahantuojilta, joilla on pitkä historia ja joka pystyy vastaamaan pitkistäkin takuista. Asentajillamme on satojen kohteiden kokemus erinomaisella asiakastyytyväisyydellä. Hinta on silti kilpailukykyinen!

Tarvitsetko apua aurinkovoimalan suunnitteluun tai hankintaan? Ota yhteyttä!

Aurinkopaneelit Wirmax Solarilta.

Aurinkopaneelipaketti hinta – mitä se sitten maksaa?

Tällä hetkellä aurinkopaneelipakettien hinnat asennettuna vaihtelevat esimerkiksi 6000 € – 13 600 € välillä (3 kWp – 12 kWp), mutta esimerkiksi paneelien laatu ja asennuskohteen haastavuus voivat vaikuttaa hintaan jonkin verran. Mitä isomman paketin hankkii, sitä halvemmaksi hinta putoaa (€ / kWp). Työn osuus on yleensä 40-50 % voimalan kokonaishinnasta.

Haluaisitko kysyä apua sopivan aurinkopaneelipaketin valintaan, tai kysyä tämän hetkistä hintaa? Hinnat elävät jatkuvasti, kysy meiltä tarjous viimeisimmillä hinnoilla, niin saat vastauksen 1-2 työpäivän kuluessa kilpailukykyisellä hinnalla ja nopealla asennuksella.

Tutustu Wirmax Solarin aurinkopaneelipalveluihin lisää!

pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntölomake – Solar