Sähköauton lataus taloyhtiö laskutus

Hanki latauspiste kotiin tai taloyhtiöön helposti ja nopeasti

sähköauton latausasema Mäntsälä

Tarvitsetko sähköauton latausaseman kotiin, taloyhtiöösi tai muuhun kiinteistöön Mäntsälässä? Tai ehkä haluat tietää, pystyykö olemassa olevista pistokkeista lataamaan sähköauton tai hybridin?

Eipä hätää, onneksi olet täällä! Me suoritamme sähköauton latausaseman kartoituksia omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin, ja meiltä saat myös sähköauton latausasemat paikalleen asennettuna aina suunnittelusta huoltoon ja ylläpitoon saakka Mäntsälän alueella.

Tilaa kartoitus tai asennus helposti suoraan netistä itse määrittelemänäsi ajankohtana. Ja asentaja tulee tuolloin paikalle kaikkien tarvittavien tarvikkeiden kera ja suorittaa työn ripeästi ja tehokkaasti, ilman yllätyksiä.

Wirmax tarjoaa sähköautojen latausasemien kartoitukset ja asennukset vankalla kokemuksella ja nopeasti Mäntsälässä.

Mitä sinun on hyvä tietää sähköauton lataamisesta tavallisesta pistorasiasta kotona?

Sähköauton ostaessasi, sen mukana tulee johto, jonka toinen pää sopii auton latausporttiin ja toinen tavalliseen kotitalouspistorasiaan. Näitä tavallisia kotipistorasioita ei ole kuitenkaan suunniteltu kestämään pitkäkestoista kuormitusta suurella virralla.

Soveltumattomuuden lisäksi pistorasia saattaa olla kulunut tai viallinen ja jos käytät sitä sähköauton lataamiseen, saattaa pahimmillaan olla seurauksena tulipalo. On myös riski, että vahingon sattuessa vakuutusyhtiö ei korvaa suoraan pistorasiasta lataamisesta aiheutuneita vahinkoja.

Siksipä, kun olet hankkimassa sähköautoa tai hybridiautoa, niin ennen pistorasiasta lataamista, sinun on hyvä teettää kartoitus.

Kartoituksessa selvitetään sähköjärjestelmän rakenne ja kapasiteetti, sähköliittymämitoituksen, kaapelointien ja kytkentöjen nykytila, kiinteistön sähköliittymän pääsulakekoko, nousukaapelin tyyppi sekä autopaikkojen lukumäärä.

Sähköauton latausasema omakotitaloon Mäntsälässä

Kartoituksen teetettyäsi tiedät, mikä on paras ratkaisu sähköauton lataukseen kotonasi. Yleensä paras ja tehokkain ratkaisu on kiinteä sähköauton latauspiste, myös kotiin. Se on turvallinen käyttää ja tehokkaan latauksen ansiosta varmistaa, että sähköautossasi virta riittää talven kylminpinäkin päivinä.

Meiltä saat täyssähkö- ja hybridiauton latauspisteen asennuksen sen suunnittelusta ja asentamisesta latausaseman huoltoon sekä ylläpitoon saakka Mäntsälän alueella.

Voit valita sähköauton latausaseman mallin, asennusajan sekä mahdolliset lisävarusteet itse varauskalenterista.

Asennamme myös muitakin latausasemamalleja, eli mikäli haluamasi latausasema ei löydy vielä verkkokauppavalikoimastamme, pyydä tarjous haluamastasi mallista.

Sähköauton latausasema taloyhtiöön Mäntsälässä

Aloita sähköauton latausasemien hankkiminen taloyhtiöön aina sähköauton latausinfran kartoituksella.

Siinä käymme läpi edellytykset ja vaihtoehdot latausratkaisujen toteuttamiseksi sekä annamme kilpailukykyisen tarjouksen toteutuksesta. Näin saatte aina parhaan mahdollisen ratkaisun taloyhtiöönne.

Kartoituksen jälkeen toteutamme täyssähkö- ja hybridiautojen latauspisteiden suunnittelun ja asennuksen. Me toimimme halutessanne myös huoltokumppanina koko latauspisteiden elinkaaren ajan.

Koko projekti toteutetaan kokonaistoimituksena yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla 1-4 viikossa. Olemme paras ratkaisu taloyhtiön sähköauton latausasemien hankintaan ja ylläpitoon Mäntsälän alueella!

Sähköauton latausasema yrityskiinteistöön Mäntsälässä

Meiltä saat sähköauton latausasemat myös yrityskiinteistöön.

Projekti aloitetaan latausinfran kartoituksella, jossa käydään läpi edellytykset ja vaihtoehdot toteutukseen. Samassa yhteydessä annamme toimenpidesuunnitelman ja kilpailukykyisen tarjouksen toteutuksesta.

Kartoituksen jälkeen toteutamme latauspisteiden suunnittelun ja asennuksen. Toimimme halutessanne myös huoltokumppanina koko latauspisteiden elinkaaren ajan.

Koko projekti toteutetaan kokonaistoimituksena yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla 1-4 viikossa. Olemme paras ratkaisu yrityskiinteistön sähköauton latausasemien hankintaan ja ylläpitoon Mäntsälän alueella.

Paranna yrityksesi vetovoimaa hankkimalla kiinteistöön latausasemat sähköautoille!

11kW sähköauton latausasema.

Sähköauton latausasemien tehojen erot ja latausnopeudet

Sähköauton latausasemien teho ilmoitetaan kilowateissa (kW), ja se määrää kuinka nopeasti auto voi ladata akkunsa.

Tärkeää on kuitenkin huomata, että auton latausnopeus riippuu sekä latausaseman tehosta että auton sisäisestä laturista. Lisäksi on huomioitava, että latausnopeus voi vaihdella myös auton akun täyttöasteen perusteella. Useimmat sähköautot latautuvat nopeammin, kun akku on tyhjempi, ja hidastavat latausta kun akku alkaa täyttyä. Tämä johtuu akkujen latauksen hallintajärjestelmistä, jotka pyrkivät suojelemaan akkuja ylikuormitukselta ja pidentämään niiden käyttöikää.

Kotikäytössä yleisimmät sähköauton latausasemien tehot ovat 11 kW ja 22 kW. Näiden lisäksi käytetään 3,7 kW latausasemaa sekä turvalliseksi todettuna tavallista pistorasiaa, jonka latausteho tulee aina rajoittaa 8A tehoon.

Laske suuntaa antava arvio latausnopeudesta jakamalla sähköauton akun kapasiteetti käytettävissä olevalla latausteholla.

11 kW latausasema

11 kW:n latausasemat ovat yleisimpiä kotilatausasemia, koska suurin osa sähköautoista tukee 11 kW:n lataustehoa. Tämä on myös maksimiteho, johon kodin normaali sähköverkon kapasiteetti yleensä riittää. 11 kW latausasema voi ladata tyypillisen sähköauton täyteen 4-6 tunnissa, riippuen auton akun koosta.

22 kW latausasema

22 kW:n latausasemat ovat nopeampia kuin 11 kW:n latausasemat, ja voivat ladata auton tyypillisesti 2-3 tunnissa. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki sähköautot eivät pysty hyödyntämään täysin 22 kW latausaseman tehoa, koska niiden sisäinen laturi saattaa rajoittaa latausnopeutta. Myös kodin sähköverkon kapasiteetin riittävyys täytyy tarkistaa.

Miksi sähköauton latausasema Wirmaxilta Mäntsälässä?

Valitse sopiva ajankohta, me hoidamme loputOle yhteydessä tai varaa sähköauton latausaseman kartoitus tai asennus verkkokaupastamme, toteutamme työn ennalta sovittuna aikana ja ilman yllätyksiä.

Koko projekti samasta paikasta – Teemme kartoitukset, suunnittelut sekä asennamme latausasemat paikoilleen aikataulun mukaisesti. Meiltä myös latausasemat.

Yksi sopimus, kiinteä hinta – Latausasemien asennusurakat toteutetaan yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Tiedät aina, mistä maksat ja miten paljon.

Kilpailukykyiset hinnat – Parasta ja kokonaisvaltaista palvelua, kilpailukykyisillä hinnoilla.

Luotettava huoltokumppani – Meiltä saat halutessasi ylläpito- ja huoltopalvelun koko latausaseman elinkaaren ajaksi. Näin varmistat, että latausasema toimii aina ja kestää mahdollisimman pitkään.

Huippuvarustellut huoltoautot, nykyaikaiset menetelmät – Ei turhaa ajelua ja hukkatunteja, työt tehdään tehokkaasti ja kerralla kuntoon.

Tilaa sähköauton latausasema Mäntsälään verkkokaupasta, varaa sinulle sopiva aika ja nauti palvelusta!

Sähköauton latausaseman hinta Mäntsälä – mitä se maksaa?

ähköauton latausaseman hinta Mäntsälässä riippuu tietysti valitusta latausaseman mallista sekä mm. työhön käytetystä ajasta.

Tutustu latausasemien tarkempiin hintoihin verkkokaupassamme. Näet lopullisen hinnan, kun olet siirtänyt ostamasi palvelun ostoskoriin. Voit myös pyytää tarjouksen haluamastasi mallista lomakkeella.

Muistathan, että asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista.

Sähköauton latauspiste Mäntsälään verkkokaupasta – näin tilaat palvelun meiltä

1

Mitä palvelua tarvitset?

Tutustu sähköauton latausasemien palvelutarjontaamme verkkokaupassamme.
2

Etsi palvelu

Jos löydät tarvitsemasi palvelun sieltä, klikkaa osta ja varaa asennusaika. Kyseisen palvelun sivu avautuu.
3

Valitse sopiva palvelupaketti

Valitse sivulta tarkempi työpaketti tarjolla olevista vaihtoehdoista (jos tarjolla) ja klikkaa haluamasi paketin osta ja varaa aika -painiketta.
4

Asennusajankohdan valinta

Valitse itsellesi sopiva asennuspäivä ja -aika. Klikkaa sen jälkeen lisää tilaukseen.
5

Maksa palvelu

Maksa tilauksesi kassalla ja jää odottelemaan asentajan saapumista. Me hoitelemme loput.
6

Huomioi myös nämä

Muista, että voit aina pyytää meiltä tarjouksen myös tarjouspyyntölomakkeella tai kiireellisissä tapauksissa soittaa. Verkkokauppamme ei myöskään sisällä kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja ja palveluita, joten jos et löydä mieleistäsi vaihtoehtoa verkkokaupastamme, pyydä tarjous haluamastasi vaihtoehdosta lomakkeella.

Mikä Wirmax?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – Sähköauton latausasema

Älä maksa turhasta, tilaa Wirmax hoitamaan homma kerralla kuntoon!

Wirmax on kokenut huoltoliike, jossa huollon tehokkuus on korkealla tasolla ja meille hyvin palveltu asiakas on paras mainos. Päivystämme 24/7, joten et jää kanssamme ikinä pulaan.

Ajankohtaista

artikkeleita

Sähköauton latausasema.

Kotilatausasema – Ostajan opas

10.1.2024

Kotilatausasema on tärkeä osa sähkö- tai hybridiautoilijan arkea. Kun haluat asentaa kotiisi tai taloyhtiöösi latausaseman, on hyvä selvittää ensin muutamat olennaiset asiat kiint...

11kW sähköauton latausasema.

Sähköauton lataus taloyhtiö laskutus – Mitä siitä tulee tietää?

27.11.2023

Sähköauton lataus taloyhtiö laskutus mietinnässä?

Suomessa kiinteistöjen energiakustannukset kasvavat huomattavasti, mikä aiheuttaa päänvaivaa niin taloyhtiöil...

Sähköauton latausasema.

Sähköauton lataus taloyhtiö – Kaikki mitä sinun tulee tietää aiheesta

19.10.2023

Sähköauton lataus taloyhtiössä on ajankohtainen aihe, kun ympäristötietoisuus ja sähköautojen suosio kasvavat entisestään. Yhä useammat taloyhtiöt harkitsevat sähköautojen latausmahd...

Pyydä tarjous sähköauton latausaseman kartoituksesta tai asennuksesta Mäntsälään

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntölomake - Sähkö

Sähkömies Wirmaxilta nopeasti ja helposti

Katso alta paikkakunnat, missä Wirmaxin sähköasentajat työskentelevät: