Sähkölämmityksen ohjaus pörssisähkö

Taloyhtiön energiaremontti – Kannattako se?

Taloyhtiön energiaremontti kasvattaa energiatehokkuutta ja taloyhtiön arvoa, ja on siksi kannattava sijoitus.  Suomessa on valtava määrä kiinteistöjä, joiden sähkö- ja lämmityskustannukset kasvavat, käyttöolosuhteet heikkenevät – ja kiinteistöt menettävät arvoaan markkinoilla. 

Oikeilla ratkaisuilla voimme kuitenkin tehdä vihreästä siirtymästä helppoa ja kustannustehokasta, ja saada aikaan merkittäviä hyötyjä.

Lue, mitä sinun tulee tietää taloyhtiön energiaremontista, mitä siihen kuuluu ja miten se hoituu mahdollisimman vaivattomasti.

Tämä artikkeli käsittelee seuraavia aiheita:

 • Mikä on energiaremontti?
 • Taloyhtiön energiaremontti hyödyt
 • Miksi tehdä taloyhtiöön energiaremontti?
 • Taloyhtiön energiaremontti hinta – Paljonko se maksaa?
 • Valitse energiaremontti Wirmax Wiselta – saat kaikki yhdestä paikasta
 • Miten energiaremontin tilaus ja asennus etenevät?
Wirmax Oy.

Mikä on energiaremontti?

Taloyhtiön energiaremontti on kattava toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa kiinteistön energiatehokkuutta,  ja siten säästää sekä ympäristöä että rahaa.

Energia­remonttiin sisältyy useita osa-alueita, kuten:

Taloyhtiön energiaremontti hyödyt

Taloyhtiön energiaremontti tarjoaa useita merkittäviä hyötyjä:

Säästöt: Energiatehokkuuden parantaminen vähentää kiinteistön sähkö- ja lämmityskustannuksia, mikä puolestaan alentaa asukkaiden vastikkeita.

Ympäristöystävällisyys: Energia­remontti vähentää kiinteistön ympäristövaikutuksia pienentämällä energiankulutusta ja päästöjä.

Asumisviihtyvyys: Parantunut energiatehokkuus tuo lisämukavuutta asumiseen. Esimerkiksi optimaaliset lämpötilat ja valaistusratkaisut tekevät asumisesta miellyttävämpää.

Kiinteistön arvonnousu: Energia­remontin avulla kiinteistö voi nostaa arvoaan, mikä voi houkutella potentiaalisia ostajia ja vuokralaisia.Taloyhtiön energiaremontti on pitkäaikainen investointi, joka kuitenkin tuottaa mittavia säästöjä ja parantaa kiinteistön arvoa. 

11kW sähköauton latausasema.

Miksi tehdä taloyhtiöön energiaremontti?

Taloyhtiön energiaremontti voi parantaa energiatehokkuutta merkittävästi, keskimäärin jopa 20–30%. Parannus voi vaihdella riippuen käytetyistä teknisistä ratkaisuista ja kiinteistön lähtötilanteesta, mutta tehokkaat järjestelmät, kuten lämpöpumput, aurinkosähkö ja energiatehokas valaistus, voivat laskea energiankulutusta huomattavasti. Tämä voi merkitä huomattavia säästöjä sähkölaskussa ja lämmityskustannuksissa.

Energiaremontin tekeminen voi nostaa sekä taloyhtiön että yksittäisen kiinteistön arvoa. Kiinteistön parantunut energiatehokkuus ja pienemmät käyttökustannukset ovat houkuttelevia tekijöitä sekä ostajille että vuokralaisille. 

Lisäksi ympäristötietoisuuden kasvaessa, ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat kiinteistöt ovat entistä arvostetumpia markkinoilla. Kiinteistön arvonnousu voi olla erityisen merkittävä uutta omistajaa tai vuokralaista etsiessä, ja se voi auttaa kiinteistön omistajia saavuttamaan paremman tuoton sijoitukselleen pitkällä aikavälillä.

Taloyhtiön energiaremontti hinta – Paljonko se maksaa?

Kiinteistön energiaremontin hinta riippuu tietysti remontin laajuudesta.

Investoinnit maksavat kuitenkin itsensä takaisin 5-10 vuoden haarukassa. Useimmissa tapauksissa hoitovastike laskee huomattavasti enemmän, kuin rahoitusvastike nousee hankkeen takia.

Taloyhtiö voi ottaa energiaremonttia varten taloyhtiölainaa, ja hakea ARAN energia-avustusta kustannusten tueksi.

Meiltä saat maksuttoman kartoituksen, jonka perusteella osaamme laatia sinulle tarkemman tarjouksen

Haluatko tietää enemmän hinnoista? Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää!

Yksittäisinä palasina hankittu järjestelmä vaatii paljon taloteknistä osaamista ja laajempia ulkopuolisia palveluita. Irrallisina palasina tehty energiaremontti voi pahimmillaan tuhota aikomuksen tuoda taloyhtiön tekniikka nykypäivään ja maksaa enemmän. Siksi olemme kehittäneet täydellisen ratkaisun.

Wirmax Wise tarjoaa ratkaisun kaikkiin energiatehokkuuden haasteisiin yhdellä ainoalla sopimuksella. Me toteutamme energiahankkeet avaimet käteen -palveluna suunnittelusta käyttöönottoon, ja tavoitteenamme on varmistaa, ettei vastike nouse missään tilanteessa. 

Valitse energiaremontti Wirmax Wiselta – saat kaikki yhdestä paikasta

Meiltä saat koko paketin: sähköauton latauksen, aurinkosähkön, lämpöpumput, lämmöntalteenoton, maalämmön, automaation, optimoinnin ja etävalvonnan. Meillä on näihin kaikkiin osa-alueisiin kattava osaaminen.

Huolehdimme järjestelmän toiminnasta rakentamisen jälkeen 24/7. Olemme kehittäneet käyttöliittymän, josta näet koko kiinteistön kulutuksen ja tuoton yhdestä näkymästä. Siitä voit seurata energiajärjestelmän toimintaa livenä ja etävalvonta huomauttaa heti automaattisesti, mikäli järjestelmässä on toimintahäiriö. Näin ongelma saadaan ratkaistua nopeasti, eikä turhia kustannuksia ehdi syntyä.

Energiaratkaisumme rakennetaan aina niin, että mahdolliset ongelmatilanteet huomataan nopeasti ja laitteisto saadaan taas nopeasti tuottamaan paras mahdollinen tulos taloudellisesti.

Tee helppo vihreä siirtymä kiinteistöllesi Wirmax Wisen avulla ja pyydä tarjous jo tänään!

Miten energiaremontin tilaus ja asennus etenevät?

 1. Jätä yhteydenottopyyntö, lähetä sähköpostia tai soita, niin sovimme suunnittelukäynnin kohteeseen.
 2. Tutustuminen kiinteistöön – tarpeiden kartoitus
  Kohteeseen tutustuminen ja kartoittaminen. Energiasäästölaskelmien tekeminen.
 3. Yksi kiinteähintainen tarjous energiaratkaisuista: Saat kilpailukykyisen tarjouksen, jossa on huomioitu juuri teidän kiinteistönne asettamat ehdot. Pyrimme valitsemaan kestävän ratkaisun tulevaisuuteen.
 4. Asennus: Asennusaikataulu sovitaan etukäteen teille sopivaan ajankohtaan. Asennus toteutetaan kokemuksella ja ammattitaidolla sovitulla tavalla. Projektinjohto yhdestä talosta, vakavaraisen yhtiön toteutus.
 5. Takuu: Asennustyölle myönnämme 2 vuoden takuun ja laitteistolle on tyypillisesti valmistajan 5 vuoden takuu.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, ja aloita vihreä siirtymä jo tänään!

Tarjouspyyntölomake – Wise