Wirmax Oy. Säätölaitehuolto
Gane Oy on nyt osa Wirmaxia!

Nykyaikaista kiinteistönhuolto helposti kiinteistöautomaation avulla

Automaatio kiinteistöihin Keitele

Olisiko aika tuoda kiinteistönne tekniikka tähän päivään, laittaa samalla kiinteistön energiankulutus ja energiatehokkuus kuntoon ja varmistaa näin, että rakennus pysyy hyvässä kunnossa pitkään?

Saat monipuolisen kiinteistöautomaatiojärjestelmän avaimet käteen -toteutuksella. Kiinteistön automaatiotyöt nopeasti ja vankalla kokemuksella Keiteleellä Wirmax-konserniin kuuluvalta Ganelta.

Ota yhteyttä meihin

Mitä automaatio kiinteistössä tarkoittaa?

Kiinteistöautomaatio sisältää teknologioiden, järjestelmien ja laitteiden käyttöä rakennuksen toimintojen, kuten energianhallinnan, valaistuksen, turvallisuuden, lämmityksen, ilmastoinnin ja vesijärjestelmien hallitsemiseksi ja optimoimiseksi.

Automaation tavoitteena on parantaa kiinteistön energiatehokkuutta, vähentää kustannuksia, parantaa asumismukavuutta ja vähentää ympäristövaikutuksia, samalla mm. lisäten kiinteistön arvoa.

Kiinteistönhuolto ei ole oikea paikka säästää

Kiinteistönhuolto on nykypäivänä paljon muutakin kuin perinteisiä huoltotoimenpiteitä, sillä se vaatii myös prosessin hallintaa ja automaatioymmärrystä. Monissa kiinteistöissä edelleen keskitytään siihen, että anturi on kunnossa, vaikka olennaista olisi ymmärtää koko prosessi ja sen toimivuus. Mm. ymmärrystä siitä, kuinka ilma liikkuu, ja miten erilaiset olosuhteet vaikuttavat rakennuksen lämpötilaan.

Lyhyen aikavälin säästöt kiinteistönhuollossa voivat pilata koko rakennuksen ja aiheuttaa lumipalloefektin: rakennuksen arvo alenee huonon sisäilman ja sisäilmaongelmien vuoksi, osakkaista tulee tyytymättömiä ja vuokralaiset kaikkoavat.

Sähköasentaja 24/7 Wirmaxilta.

Tee tilaus nyt ja varmistu, että kiinteistösi energiatehokkuus säilyy ja säästöt alkavat kertyä heti!

Sähköasennukset Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Kanta-Hämeessä.

Kiinteistö ja kiinteistönhuolto kuntoon Keiteleellä automaation avulla

Onneksi meillä Wirmaxilla on tarjota ratkaisu: monipuolinen kiinteistöautomaatiojärjestelmä, joka kerää tietoa kiinteistön olosuhteista ja tekee muutoksia automaattisesti.

Kun tiedät automaatiojärjestelmän kautta olosuhteista enemmän, tiedät enemmän. Eli tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa, vaan päinvastoin. Tiedät tarkalleen, missä kunnossa rakennus on.

Toimivalla automatiikalla pidetään energiankulutus, kiinteistön energiatehokkuus, ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa. Ylihyvä ilmanvaihto on kallista ja voi pahimmillaan pilata kiinteistön, kuten myös alimitoitettu tai huonosti toimiva ilmanvaihto tai epätasapaino ilmanvaihdossa. Tähän ei ole aiemmin kiinnitetty huomiota, koska epätasapaino on luonut rakennuksen sisälle ylipaineen ja asumiskosteus siirtyy seinärakenteisiin luoden ajan myötä homeilmiön.

Miksi kiinteistöautomaatio Keiteleellä Wirmaxilta?

Nykyaikaiset menetelmät ja osaaminen – Toteutamme automaatiotyöt nopeasti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä ajeluita ja hukkatunteja.

Valitse sopiva ajankohta, me hoidamme loput – Wirmaxilta saat ainoana toimijana Suomessa kiinteistöautomaatiot helposti verkosta ennalta sovittuna, sinulle sopivana ajankohtana. Työt tehdään kerralla kuntoon, ilman yllätyksiä.

Alan parhaat tuotteet ja ratkaisut – Emme ole riippuvaisia yhdestä laitevalmistajasta, vaan käytössämme on aina alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Meiltä saa kustannustehokkaita, toimivia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

Kiinteistöautomaatiot Keiteleelle – Meiltä saat toimivat ja laadukkaat automaatiojärjestelmät Keiteleelle nopeasti ja ammattitaidolla.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa – Meille asiakas on aina etusijalla. Emme myy väkisin, vaan vain aitoon tarpeeseen. Asiakastyytyväisyytemme on yli 90 %.

Kattavat palvelut saman katon alta – Kiinteistön automaatioiden lisäksi saat meiltä kätevästi saman katon alta muutkin huolto- ja asennuspalvelut, kuten turva-, aurinkosähkö-, LVI-, sähkö– ja sähköauton latauspalvelut.

Miksi kiinteistön automaatio kannattaa?

Kiinteistöautomaatioon satsaaminen kannattaa, sillä automaation avulla kiinteistön käyttöikä pitenee, oleskelu- ja työskentelyolosuhteet säilyvät hyvänä ja se vaikuttaa myös työntekijätuottavuuteen positiivisesti. Lisäksi energiatehokkuus ja käyttömaksut säilyvät hallinnassa. Kiinteistön automaatiota parantamalla, voidaan parantaa energiatehokkuutta olosuhteita huonontamatta.

Jos kiinteistön automaatio ei ole kunnossa, tunnista seuraavat riskit: korkea energiankulutus, huono energiatehokkuus, epätasapainoinen ilmanvaihto ja epämukava lämpötila.

LVI-asennukset ja huollot.

Automaation hinta Keitele – Mitä automaation hankinta kiinteistöön maksaa?

Jokainen automaatioprojekti Keiteleellä on yksilöllinen riippuen mm. kohteesta, tehtävän työn laajuudesta ja asennettavasta laitteistosta.

Hintaa miettiessä kannattaa huomioida, että automaatiojärjestelmä saavuttaa säästöä 15-20 % energiakulutuksen tai olosuhteiden parantuessa.

Kun haluat tietää hinta-arvion kiinteistösi automaatiojärjestelmän toteutukselle Keiteleellä, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Olemme yhteydessä sinuun heti seuraavana arkipäivänä.

Älä maksa turhasta, tilaa Wirmax hoitamaan homma kerralla kuntoon Keiteleellä! Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Miten kiinteistöautomaation työt etenevät Keiteleellä?

1

Yhteydenotto

Ota yhteys meihin. Voit joko jättää yhteydenottopyynnön, soittaa tai lähettää sähköpostia, niin sovimme suunnittelukäynnin kohteeseen.
2

Kohteeseen tutustuminen ja parhaan ratkaisun etsiminen

Kiinteistöjen ja niiden automaation tason selvittäminen. Tuodaan vanhat kiinteistöt tähän päivään. Etsimme tarpeen mukaisen, parhaan ratkaisun kiinteistöllenne teidän toiveidenne pohjalta.
3

TARJOUksen antaminen ja hyväksyminen

Saat kilpailukykyisen ja kustannustehokkaan tarjouksen.
4

ASENNUSaikataulun sopiminen

Asennusaikataulu sovitaan etukäteen teille sopivaan ajankohtaan.
5

Työmaan valmistuminen ja käyttöönotto

Asennus toteutetaan vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla sovitulla tavalla ja sovittuna ajankohtana. Poikkeavuuksien tarkistukset sopimuksen mukaan.
6

Lasku ja ostosopimus

Saat asennuksen jälkeen laskun Wirmaxilta.
Ovipuhelinjärjestelmä.

Kulunvalvonta ja turvajärjestelmät Keitele

Meiltä saat myös kulunvalvonta ja muut turvajärjestelmät kiinteistöihin avaimet käteen -toteutuksella kaikkialle Suomeen.

Mikä Wirmax ja Gane?

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- sekä turvapalvelut.

Gane on nykyään osa Wirmax talotekniikkakonsernia. Gane on kiinteistöautomaation, turvajärjestelmien ja sähköjärjestelmien palvelualan yritys. Palvelemme kokonaisvaltaisesti eli meiltä saat sekä suunnittelun, laitetoimitukset, käyttöönoton ja asennuksen että kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut.

Usein kysytyt kysymykset – kiinteistöautomaatio

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous parhaasta kiinteistöautomaatioratkaisusta teidän kiinteistöön Keiteleellä. Wirmax on prosessiosaaja ja kokonaisymmärtäjä. Meidän avullamme saatte kiinteistön mittaukset, säädöt ja olosuhteet kuntoon!

Ajankohtaista

artikkeleita

Ouman - Wirmax - Kiinteistöautomaatio - Kuva generoitu tekoälyllä

Wirmax ja Ouman – Kotimaisella yhteistyöllä parhaat kiinteistöautomaatioratkaisut

14.6.2024

Me Wirmaxilla haluamme tarjota asiakkaillemme aina mahdollisimman parhaat ratkaisut. Juuri siksi teemme yhteistyötä kotimaisen kiinteistöautomaatioon ja energiatehokkuuteen keskittyvän Oumanin...

lämminvesivaraaja asennus

Paloilmoitinjärjestelmä –Tutustu ja turvaa

30.4.2024

Paloilmoitinjärjestelmä on turvaa tuova ja nykyaikainen kiinteistöautomaatio. Kiinteistöautomaatio sisältää tekno...

Automaatio- ja turvajärjestelmien etävalvonta.

Etävalvonnalla vahinkojen ennaltaehkäisyä

18.11.2022

Jukka Kärkkäinen on automaatio- ja turva-alan yrityksen Gane Oy:n yksi perustajista. Työvuosia hänelle on Ganella kertynyt jo yli 10 vuotta. Jukka on itse automaatioalan expertti ja koulutukse...

Kysy lisää tai Pyydä tarjous sähkömiespalvelusta

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntölomake - Automaatio

Automaatiojärjestelmät kiinteistöön Wirmaxilta nopeasti ja helposti

Katso alta paikkakunnat, missä Wirmaxin sähköasentajat työskentelevät: